Southampton tar emot Burnley i den tidiga söndagsmatchen i PL.
Mitt speltips: Burnley över 3,5 hörnor. Bethard eller FastBet .

Tycker det här känns som ett klart bra spel på förhand. flera andra bolag ligger i skrivande stund 10-15 pktr lägre än Bethard för samma spel här. I de senaste nio matcherna Burnley spelat har de haft minst fyra hörnor i åtta (alla tävlingar). I motsvarande match med Burnley som hemmalag vann Dyche och co. hörnstatistiken med 8-2. Att laget tar fasta situationer på allvar är ingen nyhet. Lyfter alltid upp laget vid fasta oc htar tid på sig. Relativt sin tabellposition kommer laget till många inlägg, vilket är helt rätt med tanke på hur forwardsbesättningen ser ut (tunga centertanks).

Southampton har 1-1-10 senaste 12 matcherna. Ett par FA-cupsegrar har sminkar över en ligaform som är klart sämst i hela ligan. Många prestationer har varit sådär och det är tydligt att självförtroendet inte är på topp. Har ofta en del boll, men är sårbara och dominerar sällan kraftigt i matcherna. Motståndarna kan ofta ta sig till bollinnehav i intressanta lägen. I ligaspelet har Southampton släppt till fyra eller fler hörnor i sex av de senaste sju matcherna. Släppt till 4.54 hörnor per snitt i PL den här säsongen.

Southampton är favoriter på 1x2-marknaden, men jag tror det blir rätt så jämnt spelmässigt. Southampton kommer säkert ha 55+ i bollinnehav, men Burnley lär skapa sina lägen med sitt raka spel. Över 90 minuter tror jag definitivt att de har mycket goda möjligheter att skrapa ihop minst fyra hörnor. Jag tycker även att Burnley vinner hörnstatistiken till 4.05 på Bethard är värt en mindre peng då Southampton sällan radar upp egna hörnor själva.

This is the stats tab
This is the post tip