Premier League rullar vidare under söndagen och i en av matcherna tar Southampton emot Chelsea. Landslagsuppehållet stundar och här är jag säker på att Lampard och Chelsea kommer sikta på tre poäng innan uppehållet.
Southampton ser inte allt för tunga ut framåt och bör få det tufft mot formspelare som Mount och Abraham.
Jag spelar Chelsea vinner till 1,86 hos bet365 !

Senaste möten på St Mary´s:
Southampton 0-3 Chelsea
Southampton 2-3 Chelsea
Southampton 0-2 Chelsea
Southampton 1-2 Chelsea
Southampton 1-1 Chelsea
Southampton 0-3 Chelsea

Southampton har fått det tufft när Chelsea besöker St Mary´s stadium där "The Saints" endast har lyckats vinna en av de tolv senaste mötena. Nu är nu och målproduktionen inom laget ser tung ut. Southampton klarar liksom inte att göra det där andra målet för att säkra krysset, eller i vissa fall, trepoängaren.
Danny Ings gjorde sitt första ligamål senast borta mot Tottenham, i en match som Southampton förlorade (2–1), trots att de var en man mer i 51 minuter.
Det var på bortaplan men faktum är att hemmaformen är dyster även den.
Ralph Hasenhuttls gäng har bara plockat en poäng av nio möjliga på St Mary´s Stadium såhär långt. 1-1 mot Man United, 1-3 mot Bournemouth och 1-2 mot Liverpool. Tveksam om det ska vända här när Chelsea kommer på besök.

Lampard kunde fått en bättre start på säsongen då han förlorade toppmötet med Manchester United med 4–0, men nu har det börjat ordna upp sig. I söndagens möte siktar Chelsea på deras fjärde raka vinst efter att ha avfärdat Grimsby, Brighton och Lille.
Placerar sig på en 7:e plats i ligatabellen med 3–2–2 i resultat.
Är lite förvånad över att Chelsea inte har fått bättre utdelning faktiskt. Två tunga poängtapp mot främst Sheffield men även Leicester hemma.
Mål har laget dock gjort. Tredje mest i ligan faktiskt där ett effektivt och påhittigt offensiv med Mount, Abraham och Willian imponerar. Tre viktiga pjäser som kommer starta söndagens match.
Mount påminner lite om Hazards roll faktiskt där ute på vänsterkanten. Gör ett superfint jobb och ser hur spännande ut som helst. 20-åringen kommer ta flera steg denna säsong – var så säker.

Läget i lagen
Callum Hudson-Odoi är inte redo för en startplats än samtidigt som Kanté spelade 90 minuter i veckan, tveksamt även där. Kovacic eller Barkley lär kliva in.

Cedric Soares skadade sig på uppvärmningen senast och fortsätter att vara ett frågetecken här. Moussa Djenepo är fortfarande skadad.

Möjliga startelvor
Southampton: Gunn; Bednarek, Vestergaard, Yoshida; Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand; Boufal; Redmond, Ings
Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Christensen, Tomori, Alonso; Jorginho, Kovacic, Mount; Willian, Pedro, Abraham

Southampton har två raka nederlag mot Tottenham och Bournemouth. Chelsea kommer vind i ryggen och med ett större sug om att gå på uppehåll med tre pinnar. Chelseas offensiv ska köra över Southampton, så länge defensiven kan hålla tätt.

Spel: Chelsea vinner till 1,86
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip