Under 2,5 mål tas i Southampton-Derby. Dubbla pengarna hos Betfair , Bwin och Scandibet .

Returmöte efter 2-2 i första matchen. Southampton har tre spelare avstängda:
Höjbjerg, Austin och Valery. Bertrand, Ings och Lemina har dragits med skador och kan inte spela redan här. Yoshida är i Asien och lirar asiatiska mästerskapet. en del avbräck både offensivt och defensivt alltså, en tänkbar startelva kan bli:

Gunn,
Soares, Vestergaard, Stephens, Targett
Slattery, Ward-Prowse,
Elyounoussi, Armstrong, Redmond
Long

Lampards Derby verkar ha Harry Wilson tillgänglig igen. Frågan är om han, lagets bäste målskytt den här säsongen, kastas in direkt i den här matchen. Derby ligger i toppen av Championship och har en ny viktig match på lördag. Annars verkar det bli ändringar igen:

“When you are playing a busy schedule you have to make changes.
“We have a squad here that we want to use. They could make changes again, it comes down to the fact that we do believe in ourselves and we do believe that when we are at our best we can compete."

Southampton verkar tvingas spela med Long på topp. Man undrar då lite vart målen ska komma ifrån med tanke på att laget snittat ett mål/match den här säsongen. Blir ett tungt lass på Redmond och Armstrong.

Derby är inte heller ett lag som öser in mål i Championship och det är tveksamt om Wilson kommer till spel i 90 minuter här. Med två lag som roterar en del brukar det kunna bli hafsigt och lite slarvigt. I första matchen i tredje omgången kan det ibland bli speciella matchsituationer då lag verkligen "går" för det vid kryss - för att slippa omspel. Den situationen får vi inte här, då ett kryss innebär förlängning och straffar. Viktigt att inte släppa in första målet alltså.

Tror det här blir rätt tajt och avvaktande. Southampton har en del striker-bekymmer och är inget lag som öser in mål oavsett (även om det blivit lite bättre med Hassenhüttl). Det är en utslagsmatch med en del på spel - inget lag lär öppna sig för mycket för att inte bjuda på något. Tror framför allt på en avvaktande inledning och att det komemr att gå att ställa om till ö2 mål/ö1,5 mål live mot bakgrund av en startposition på under 2,5.



This is the stats tab
This is the post tip