Upp. Ned. Upp. Ned.
Fulham åker jojo mellan serierna och efter 0–2 mot Burnley blev det klart att laget får byta serie. Igen! Det sedan man tappat allt på slutet, en poäng på de senaste sju när det gällde som mest.
Det är direkt svagt.
Problemet?
Man har inte haft en tung skyttekung.
Mitrović har varit en jättebesvikelse med sina 3 mål, trots det är det bara lånet Bobby Reid (5) och Ademola Lookman (4) som gjort fler mål i laget...

Scott Parker har haft en liten trupp i grunden men som han sedan byggt ut genom en massa lån, som lär försvinna nu. Så Fulham får börja bygga nytt igen. Kanske börjar man tänka på det redan nu?
Hur som helst är man ur serien, helt ur slag, och verkar inte tycka det är kul längre...

Southampton låg trea i serien i december men föll sedan som ett sänke genom tabellen. Kontraktet löste man dock tidigt. Man kommer närmast från en 3–1-seger mot Palace och där gjorde Danny Ings comeback efter skada. Han gjorde direkt två mål.
The Saints har ett helt okej material med just Ings, men framför allt med fine James Ward-Prowse, samt nyttiga yttrar som Redmond, Armstrong, Minamino. Alla är hela och fräscha.
I mittförsvaret är Vestergaard given, men det finns frågetecken för hans kollega Jan Bednarek. Så det kan bli så att Mohamed Salisu, 22-åringen som hämtades från Valladolid kliver in som mittback.

I Fulham saknas Terence Kongolo och Tom Cairney igen, medan Saints-lånet Mario Lemina, innermitt, inte får spela mot sin ordinarie arbetsgivare.

Jag tror The Saints med Ings, Ward-Prowse, och Armstrong i spetsen är för vasst mot ett Fulham som lagt ned säsongen. 2.04 för raka ettan hos bet365 är spelad & klar.

Troliga startelvor.
Southampton: McCarthy; Walker-Peters, Salisu, Vestergaard, Stephens; Walcott, Armstrong, Ward-Prowse, Djenepo; Redmond, Adams
Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Loftus-Cheek, Anguissa; Cavaleiro, Onomah, Lookman; Maja.

This is the stats tab
This is the post tip