Southampton vs Liverpool på Saint Mary´s denna afton. Marknaden rör sig ganska mycket och detta odds har stigit 13 punkter sedan imorse. Väljer därav att slå till nu, till ett odds närmare dubbla pengen.

Liverpool ställdes mot Plymouth från tredjedivision i FA-cupens tredje omgång, på Anfield. Klopp formade den yngsta startelvan i Liverpools historia, och det lovade direkt inte om några framtidsförhoppningar. Slutresultatet spelades till 0-0 och kritiken har regnat in denna vecka. Tror vi får se en startelva, från Liverpools sida, av kraftigare kaliber ikväll. En titel står på spel, oavsett turnering, och dess värde vet Klopp om. Liverpools form i ligan är god och segrarna radas upp. Besegrade Man City i det viktiga toppmötet på nyårskvällen, vilket reducerade avståndet till Chelsea i toppen.

Klopp höll presskonferens igår och meddelade att Philippe Coutinho är redo för comeback, från skadan som hållit honom borta från spel sedan november. Karius bör ta målvaktsplatsen, då det vankas cup. Sadio Mane är borta på landslagsspel. Kaptenen Jordan Henderson och Joel Matip är ännu skadade. Sturridge, Firmino och Lallana hoppade alla tre in i cupmatch mot Plymouth, aningen för sent dock. Tror dessa tre kommer att användas betydligt flitigare ikväll, än vad de gjordes mot Plymouth.

Southampton söker revansch efter förra säsongens ligacup-förlust mot Liverpool. Då förlorade The Saint´s med 6-1. Besegrade Arsenal med förvånande 2-0 innan kvällens semifinal. Liverpool möter Manchester United och det kommer nog Southampton att försöka utnyttja.

Saknar sin kapten Jose Fonte, som är mitt uppe i transferäventyret. Sofiane Boufal är på landslagsspel, har dock skadat sig. Charlie Austin är också skadad med sin axel. Två tyngsta avbräcken, 11 respektive 13 mål vardera. Även backen Matt Targett är skadad.

Möjliga startelvor:
Southampton: Forster: Soares, Yoshida, Dijk, Bertrand. Hojbjerg, Romeu, Davis: Tadic, Long, Redmond.
Liverpool: Karius: Clyne, Lovren, Klavan, Milner: Wijnaldum, Can, Ejaria: Firmino, Sturridge, Lallana.

Om Klopp formar en duglig startelva här, vilket jag tror att han är lite pressad till att göra, så tror jag det går vägen för Liverpool. Handlar om att sätta sig i en bra position inför andra mötet Anfield. Dock i en tajt match. Målsnål och knapp seger för bortalaget.

SPEL: Liverpool -0.25 till 1.925 hos bet365 , med 1.5/5 units.

0-1/2

www.spreadsheet.se/holmergake1617

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip