Liverpool gästar Southampton på måndagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
1.66 hos Bethard , SpeedyBet & FastBet .

Efter två raka kryss där Klopps gäng kunder/borde ha fått med sig fler poäng har väl Liverpool nu jobbat ihop till en seger? Tror den här matchen kommer rätt så lägligt för deras del. Fyra vilodagar är en slags lyx i dessa tider och efter den här matchen är de PL-lediga i två veckor. Bara en FA-cupmatch mot Aston Villa där emellan, men den lär vara lågt prioriterad. Så med andra ord - ett perfekt tillfälle att matcha bästa möjliga lag för Klopp, som senast äntligen kunde dra nytta av Thiagos tjänster igen. Spanjoren är nog inte redo för 90, men ett utmärkt alternativ som erbjuder något få kan matcha. Bakåt är det som vanligt numera rätt så tunt med van Dijk, Gomez och Matip skadade.

Tänkbar elva Sportsgambler.com
Alisson,
Trent, Fabinho, Phillips, Robertson,
Wijnaldum, Henderson, Thiago
Salah, Firmino, Mane

Southampton har fått en del beröm för sin förstahalva av säsongen. Ligger nia i en väldigt jämn tabell. Tycker kanske de haft lite medstuds i ett par matcher och att de haft väldigt stor nytta av Ward-Prowses fantastiska frisparksfot. Hur vass han än är så kan han ju inte fortsätta bomba in frisparkar i varje match. Ings har varit en del skadad och kanske inte lika sylvass som i fjol. Bakåt saknas ordinarie mittbacken Vestergaard, som varit viktig i år. Även ordinarie keepern Mccarthy är out - pga covid i hans fall. Ska inte påverka så mycket, men positivt är det väl knappast. Även yttern Nathan Redmond saknas igen.

Är underhållande att se på och matchar ofta topplagen spelmässigt. Försöker spela ett eget spel, Hassenhuttl är ju en klassisk tysk energitränare. 2-5 mot Spurs, 3-3 mot Chelsea, 2-3 mot Man United är tre exempel på det. Tror därför Southampton är ett lag som passar Liverpool rätt så bra att möta rent spelmässigt. Jag tror nämligen det här kan bli rätt så böljande och öppet där lagen byter målchanser med varandra. Då ska Liverpool vara vassare med sin fronttrio. För mig är Southampton inget topplag, jag tycker de förtjänar att ligga där de ligger ungefär och jag tror de slutar på plats 9-12. En bra dag kan de såklart störa alla lag i serien, men jag ser mer Southampton som ett lag som vinner matcherna de "ska" vinna medan de ofta inte riktigt räcker till mot de bästa lagen.

I en match där Liverpool, som faktiskt har en titelstrid i år till skillnad från i fjol, är all in i mot Saints tror jag de bara vinner. Tycker prestationerna mot WBA och Newcastle var rätt okej ändå. Southampton har förvisso släppt in rätt få mål, men håller inte deras försvar så högt och jag tror Salah + Mane har lite retroaktiv utdelning att hämta hem.

2/3-1 till Liverpool?

This is the stats tab
This is the post tip