Southampton tar emot ett titeljagande Liverpool på tisdagen.
Mitt speltips: Southampton att ta över 3,5 hörnor i matchen. Bethard .

Liverpool fick 120 rätt jobbiga minuter mot Chelsea i lördags. Van Dijk och Salah tvingades kliva av, Fabinho är skadad sedan tidigare. Hade de bara haft ligan kvar skulle de nog kunna skicka ut en liknande startelva som mot Chelsea, men med CL-final om ett par veckor kommer de rotera på ett antal positioner, vilket Klopp pratade om på presskonferensen inför matchen. Numera har Liverpool dock en tillräckligt bred trupp för att hantera sånt. Men klart det blir en viss försämring med Jota, Matip, Milner, Firmino och Curtis Jones ändå.

Southampton har inget mer än äran att spela för. Resultaten har varit därefter. Men det här är säsongens sista hemmamatch, så jag räknar med ett inspirerat hemmalag. Storlag på besök, blickarna på sig och en chans att göra avtryck i titelstriden - nog måste det vara ett inspirerat hemmalag. I grunden vill Hasenhüttl vara en offensiv och hårt pressande tränare. I deras elva senaste matcher har de skapat följande antal hörnor:
7
6
6
10
6
2
7
6
11
12
7

Nu har de inte mött Liverpoolklass i alla de matcherna, men det säger en del. Bakom topptrean tabellmässigt är Southampton laget med högst eget hörnsnitt.

Mot ett förmodat roterande och möjligen slitet Liverpool, med hemmafansen i ryggen för sista gången den här säsongen, tror jag ett inspirerat Southampton kommer bjuda upp till dans. Kan inte se laget packa ihop runt eget straffområde i 90 minuter. Då borde de ha goda förutsättningar att lösa minst fyra hörnor sett över 90 minuter.

Speltips: Southampton att ha över 3,5 hörnor.

This is the stats tab
This is the post tip