St. Mary's Stadium ger oss mötet mellan Manchester United och Southampton under söndagseftermiddagen och här bör det vara bra läge att gå för över 2,5 mål i matchen till 1.75 gånger insatsen hos Nordicbet .

Southampton premiärspelade borta mot Everton och till den tillställningen rekommenderade jag under 2,5 mål. Det såg bra ut till halvtid, då ledde bortalaget med 1-0 på Goodison Park. Men i den andra halvleken gjorde Richarlison 1-1 tidigt och efter det kom både 2-1 och 3-1 för Everton som till slut lämnade sin hemmapremiär med tre poäng efter en minst sagt stark andra halvlek där de alltså gjorde 3-0.

Manchester United öppnade Premier League-säsongen med att ställas mot Leeds på Old Trafford och det vi fick se av Ole-Gunnar Solskjaers lag i den premiären går inte av för hackor. Paul Pogba var på lysande spelhumör. Bruno Fernandes gjorde mål på allt och stod för ett hattrick när Leeds fick lämna drömmarnas teater med en 5-1-förlust där Pogba som var briljant dessutom assisterade till fyra av fem United-mål.

Inbördes möten i fjol
02.02.21 Manchester Utd - Southampton 9-0
29.11.20 Southampton - Manchester Utd 2-3

9-0-segern på Old Trafford i fjol är såklart en match som Southampton gärna glömmer. Den förnedringen de fick uppleva där och då önskar man få fotbollsspelare på den här nivån, men backar vi bandet ännu längre så kan vi konstatera att fem av de sex senaste matcherna lagen emellan har gått över 2,5 mål och i regel med marginal dessutom.

SPELTIPS
Jag kliver in på över 2,5 mål då jag tror att både United och Southampton har vad som krävs för att den här mållinan ska passeras.