Man såg glädjen i tisdags efter att Gabbiadini gjort det förlösande 1-0-målet i Wales mot Swansea. Även om det inte är klart helt matematiskt så såg man på spelarna och fansen hur viktig den seger var klar och den stora pressen har nu släppt från Saints.

Förutsättningarna för Southampton är att inte släppa in allt för många mål. Inte låta det rinna iväg så man ger Swansea en chans här. Så vi lär få ett defensivt Southampton som inte kommer vilja bjuda på kontringar, utan täppa till och låta City rulla boll. Jag trodde att Mark Hughes, Southamptons tränare, skulle spela en mer rolig fotboll i veckan men det var Swansea som fick styra och man var bekväma med det. Om Swansea får styra i en match som Southampton behöver vinna så känns det troligt att Man City får styra matchen när det handlar om att hålla siffrorna nere för Hughes lag.

Man City kommer säkerligen att rotera när sista matchen ska spelas men det här laget vill styra matchen oavsett vilka spelare Pep ställer på banan. City kan lyckas få 100 poäng i serien och det är nog en morot som Pep har tryckt på inför den här matchen. Med bollinnehavet bör även hörnorna komma för Man City.

Jag spelar Man City -2,5 hörnor @1.92 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip