Kvällsmatchen från Premier League spelas på St. Mary's Stadium under lördagen och här får vi se Southampton ta sig an Manchester City.

Southampton tar sig an den här matchen som underdogs. Vad gäller hemmalaget så är de placerade på en 12'e plats i tabellen i skrivandets stund och detta med 24 poäng inspelade på 21 matcher i ligasammanhang. Målskillnaden för Southampton är 25-33 och ser vi till dagsform är de hyggligt vassa då de på de fem senaste radar upp tre segrar, en oavgjord och en förlust.

Manchester City kommer som serieledare och går som tåget. Gästerna har 56 poäng på kontot efter 22 pinnar och leder ligan med elva poäng just nu. För City är det 54-13 i målskillnad och laget gör det mesta rätt just nu. Senast serieledarna var i farten ställdes de mot Chelsea på hemmagräs och då tog de full pott för åttonde matchen i rad genom en 1-0-seger.

Nu jagar de nionde raka vinsten och detta mot Southampton. Hemmalaget kommer förmodligen vilja sätta käppar i hjulet för serieledarna och jag tror att vi får se en sevärd match mellan två lag som kommer gå för poäng och gärna alla tre!

SPELTIPS
Över 4,5 hörnor innan halvtid spelas till 1.75 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip