Man United är inget extra, men det är inte Southampton heller - raka tvåan spelas i lördagens sena PL.

Mourinhos Man Utd har som bekant haft en resultat och spelmässigt tung inledning på säsong. Ligger sjua inför den här matchen, vilket såklart inte är godkänt sett till truppens kvalitét.

7. Manchester Utd 13 6 3 4 20:21 21
18. Southampton 13 1 5 7 10:24 8

Vad som dock är ännu värre är att det spelmässigt sett bedrövligt ut. Mourinho verkar oförmögen att (ens vilja?) få ut något intressant spelmässigt ur det här laget. Men truppen är spetsmässigt tillräckligt indivduellt-bra för att kräma ur segrar utan att imponera. Åtminstone när motståndet är av Southamptons kaliber.

För Saints är inte bra. Ligger under strecket och jag är rätt övertygad om att laget kommer tvingas husera i botten hela säsongen. Saknar offensiv spets och en målskytt som kan förvandla kryss till segrar. Laget borde gjort betydligt fler mål än de 10 de gjort sett till xG-statistiken. Men saknar som sagt en bra forward. Liverpool-lånet Danny Ings (4 mål) är den som gjort det bäst - men han är out pga skada.

Tänkbar elva:

McCarthy
Stephens, Yoshida, Vestergaard
Cedric, Lemina, Höjbjerg, Bertrand
Armstrong
Gabbiadini, Redmond

Southampton fick 120 ligacupen-minuter borta mot Leicester i tisdags. Roterade visserligen vissa positioner, men en hel del ordinarie pjäser startade. Förlorade straffläggningen, så den matchen ger inte den positiva boost laget mått så bra av.

Man United saknar Sanchez och Lindelöf. Synd att svensken saknas av många skäl, men Sanchez frånvaro är inte så tung att bära då han inte fått till det i Man U. Bättre att spela "på pappret-sämre" spelare som ändå är hungriga. Pogba och Lukaku vilades mot Young Boys, så den duon lär ha fräscha ben här. Tänkbar elva:

De Gea
Dalot, Smalling, Jones, Shaw
Matic, Fellaini, Pogba
Lingard, Lukaku, Martial

Tror den här matchen passar United rätt bra. Hughes Southampton lär ändå försöka ta tag i matchen här och nuvarande Man United-upplaga trivs bäst när de slipper föra spelet själva. Bortaseger till oddset 2.05 hos bet365 , Bethard eller Goliath .

This is the stats tab
This is the post tip