Tror Newcastle nyper minst en pinne mot Southampton och spelar X2 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Brutalt tung inledning för Newcastle, som gått 0-2-7 hittills. Har dock haft ett mycket svårt schema då de redan mött Manchesterlagen, Spurs, Arsenal och Chelsea. Har tagit poäng via 0-0 borta mot både Palace och Cardiff och det är väl något sånt jag ser framför mig även här. Att det blivit förluster mot topp sex-lagen är väl inget att bråka om egentligen - har faktiskt haft hugg på poäng i flera av matcherna. En del oflyt har det varit också, förtjänade exempelvis verkligen mer hemma mot Brighton förra helgen (0-1). Skapade flera målchanser där och minst kryss hade varit rättvist - vann "xG-matchen" rätt klart. Sånt där brukar jämna ut sig över tid - äntligen dags för medstuds idag?

Tänkbart lag här:

Dubravka,
Yedlin, Lascelles, Fernandez, Dummett,
Ritchie, Shelvey, Diame, Kenedy,
Ayoze Perez
Muto

Southampton håller jag inte särskilt högt. Jämngrå massa av spelare av spelare och även Saints inledning har varit tuff. Tabellraden lyder 1-3-5, men då ska sägas att schemat varit snällare än Newcastles.

Tänkbart lag:

Mccarthy,
Yoshida, Vestergaard, Hoedt
Cedric, Lemina, Höjbjrg, Bertrand
Redmond, Gabbiadini
Ings

Tror på en matchbild där Hughes Southampton vill ta initiativet och ha mest boll. Ett spel som borde passa Newcastle utmärkt, då de är som bäst när de får ställa om snabbt. Rafa har tidigare visat att han klarat av att organisera ett bra försvarsspel även den här säsongen, men mot topplagen har det inte räckt till ändå till slut, då deras individuella skicklighet ger utdelning till slut. Southamptons offensiv är inte av topplagskaliber, varför jag tror att Newcastle kommer klara sig rätt bra här.

0-0 eller 0-1?

This is the stats tab
This is the post tip