Fredagskvällens enda Premier League-match spelas på St. Mary's Stadium och här tror jag att hemmalaget ligger bäst till för tre sköna poäng!

Southampton är just nu tabelltia och har hittills samlat på sig 32 poäng på 25 matcher. Målskillnaden för hemmalaget är hittills 32-37, men dessa siffror bör de ha bra chans att förbättra när det är tabelljumbon som kommer på besök.

Norwich som gästar är alltså tabelljumbo. Gästerna har 17 poäng på kontot efter 25 matcher och för deras del är det en målskillnad på 15-33. Ser vi till de två senaste för Norwich så har de förlorat bägge och detta med 4-0 mot Man City på hemmagräs och nu senast blev 1-3 i baken borta mot Liverpool.

Hemmalaget för kvällen slog Everton här på St. Mary's senast och det genom en stabil 2-0-seger. Matchen innan det löste de 1-1 på Old Trafford där de gästade Manchester United och i närtid har de dessutom slagit Tottenham på bortaplan med 3-2. Med det sagt är hemmalaget i bra form och min idé är att de helt klart är vad som krävs för att lösa en ny seger mot ett blekt bortalag.

SPELTIPS
Southampton vinner matchen och detta får vi till 1.56 hos 888sport / LeoVegas / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: 15 MILJONERS JACKPOT PÅ STRYKTIPSET!





This is the stats tab
This is the post tip