Tar Southampton -0.75 idag i deras match mot Swansea.

Uddamålsvinst = Halvvinst på spelet.
Tvåmålsvinst = Fullvinst på spelet.
Swanseapoäng = Loss på spelet.

Rak etta funkar också för den som inte vill/kan lira asiatiska hcp. Finns till 1,61 hos bet365 !

Mycket av hemmalagets sommar har såklart handlat om Van Dijks vara eller inte vara i klubben. En story som påminne om de senaste somrarna då laget skinnats på sin finaste kvalité: ena året var det Shaw, Lovren, Lallana och Lambert som lämnade för större klubbar. Nästa år var det Schneiderlin och Clyne följt av Mane och Wanyama i fjol. Same old story alltså. Men jag tycker klubben har förutsättningar att klara sig hyfsat bra även utan den ståtlige mittbacken.

En tänkbar elva:

Forster:
Cedric Soares, Jack Stephens, Mayo Yoshida, Ryan Bertrand;
Oriol Romeu, Steven Davis;
James Ward-Prowse, Dusan Tadic, Nathan Redmond;
Manolo Gabbiadini

Möjligt att ett spännande nyförvärv som Lemina (från Juventus) kan ta plats också. Hursomhelst en helt okej elva i min bok och jag tycker laget har hyfsade möjligheter att sluta på övre halvan.

Ska bli spännande att se vad nye managern Pellegrino kan uträtta. Känns spontant som en bra rekrytering som passar väl in i en klubb som Southampton.

Swansea har levt rätt farligt ett par säsonger i rad känns det som. Spurtade bra under våren med 13 poäng sista fem matcherna - vilket räckte till nytt kontrakt. Det hände en hel del truppmässigt under säsongen i fjol, då man bland annat fick in managern Clement, som alltså löste nytt kontrakt. Inte mycket har hänt under sommaren och jag blir väldigt förvånad om det inte blir en ny bottenstrid för laget.

Mycket har handlat om Sigurdsson, lagets bäste spelare, som är på väg till Everton. Han är inte tillgänglig här hursomhelst och även Llorente (lagets bäste målskytt i fjol) är out.

Tänkbart lag:

Lukasz Fabianski,
Kyle Naughton, Alfie Mawson, Federico Fernandez, Martin Olsson,
Roque Mesa, Tom Carroll, Leroy Fer,
Routledge, Tammy Abraham, Ayew

Rätt övertygad om att det kommer skilja en del poäng och tabellplaceringar mellan de här båda när vi summerar säsongen. Hemmalaget känns ett snäpp bättre och är av tradition rätt starka hemma.

2-0?


This is the stats tab
This is the post tip