Spelet innebär vinst om Watford får fler eller lika många hörnor som Southampton.
Pengarna tillbaka om Southampton vinner hörnmatchen med en hörna.
Förlust om Southampton får två eller fler hörnor än Watford.

Southampton har börjat säsongen svagt med en enda seger på elva matcher. Mark Hughes sitter kvar som tränare, och min känsla är att han sitter rätt säkert på den stolen, även om resultaten fortsätter att gå knackigt ett tag till.
Laget har ett bra trupp och det finns kvalité för att spela fotboll - inte bara kriga som vissa andra bottenlag förlitar sig på. Men för tillfället är självförtroendet i botten och Watford kan göra det tufft för Saints att få med sig något från matchen.

Watford har tappat den fina form som laget inledde säsongen med, men det förstod vi alla att den dippen skulle komma. Blev en plump senast mot Newcastle på bortaplan. En match som man förtjänade att få med sig något ifrån. Troy Deeney är tillbaka i träning och skall vara redo för spel redan idag.

Jag ser framför mig en jämn match där lagen tar ut varandra. Men även om Watford har bortaplan så känns det som att de kommer tro på det mest. De vet att de är starka i jämna matcher. När de har vunnit jämna matcher sista kvarten, har Southampton vikit ner sig och gått förlorande ur matcherna.

+1 hörna för Watford ser jag som ett vettigt spel. Enligt mig ska ska Southampton vara favoriter i hörnmatchen på hemmaplan med hade satt +0,5 för Watford.

Jag spelar Watford +1 hörna asian @1.925 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip