Viktig match för bottenlagen. De har tillsammans spelat 26 matcher i ligan den här säsongen och vunnit tre av dem, två för Southampton och en för Watford.

Hemmalaget var väldigt nära en viktig seger på Emirates förra helgen men Lacazette kvitterade på övertid och Saints fick nöja sig med en poäng. Southampton går väldigt dåligt just nu men det finns förklaringar till varför det sker. 0-9 på hemmaplan mot Leicester är självklart inte okej men det positiva är det "bara" innebär handlade om tre poäng. Spelschemat är grunden till varför poängen uteblir för Southampton. Det har mött Arsenal, Everton, Man City (x2), Wolverhampton, Leicester, Chelsea och Tottenham. Tillbaka till grunderna så har laget bra chans på tre poäng mot Watford.

När Watford vann bortamatchen med Norwich innan uppehållet trodde jag det var vändpunkten på den här säsongen för dem men förra helgen blev det 0-3 hemma mot Burnley och kändes som de var tillbaka på ruta ett igen. Återigen en viktig match som kommer vara betydelsefull för poängen skull men även att studsa tillbaka efter förra helgen.

Southampton tar inga poäng just nu men skjuta kan de. Blev 22 skott på Emirates mot Arsenal. Watford kommer som bortalag försöka hitta rätt i försvaret för att sen kunna jobba sig in i matchen och få övertag på det sättet. Saints är inga blyga för att skjuta och kommer vara desperata för att få med sig tre poäng mot Watford.

Jag spelar Southampton över 12,5 skott @1.72 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip