Spännande bottenmöte mellan Southampton och Watford – två lag som måste vinna detta!
Jag tycker båda lagen har varit på gång i de senaste omgångarna – sett bättre ut och är allt närmare en välbehövlig trepoängare.
Jag tror vi får full gas från minut ett här, precis som en match mellan två lag i bottenstriden ska se ut. Jag spelar båda lagen gör mål till 1,70 hos bet365 !

Ralph Hasenhuttls Southampton var minuter från en trepoängare mot Arsenal senast, men Lacazette hade andra planer.
Nu går Soton in i ett superbra schema och nu gäller det att börja plocka poäng, för det ser inte bra ut tabellmässigt.
Passande nog har offensiven börjat hitta formen där lagets spets Danny Ings sticker ut i positiv benämning. Har gjort sex baljor totalt och målat i de två senaste omgångarna (vs Arsenal & Everton).
Det positiva är att Hasenhuttls Southampton har inga skador att ta hänsyn till och kan forma samma starka elva som senast mot Arsenal.
Full fart framåt som gäller!

Watford plockade visserligen en efterlängtad seger för två omgångar sedan mot Norwich men sedan blev det pannkaka igen när Burnley kom på besök (0–3 FT). Det klaffade inte riktigt men ett mål kunde Watford absolut fått in, men så blev det inte.
Watford placerar sig sist i ligan och det är nästintill imponerande hur detta laget har gått från solsken till nattsvart. Förra säsongen imponerande Watford stort – tappade visserligen lite i slutet men kunde sluta på en 11:e plats. Nu är det annat.
Åtta gjorda mål på 13 matcher, men då har tre av dessa gjorts i de tre senaste omgångarna.
Watford vet att de måste plocka poäng och helst vinna i denna match. Tycker det finns gott om offensiv kvalité i spelare som Gerard Deulofeu och Andy Gray. De måste bara få till det.

Southampton: McCarthy; Cedric, Bednarek, Stephens, Bertrand; Djenepo, Ward-Prowse, Hojbjerg, Redmond; Ings, Obafemi
Watford: Foster; Kiko, Cathcart, Mariappa, Holebas; Capoue, Doucoure, Hughes; Deulofeu, Gray, Sarr

En äkta bottenstrid mellan två lag som måste vinna. Tror det kan spegla matchbilden rätt hyfsat. Både Southampton och Watford har sett piggare ut i de senaste omgångarna.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,70
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip