Speltips: BLGM till 1.66 hos bet365 .
—-
Daga för omspel mellan Southampton och Watford i FA-cupen. Det första mötet mellan lagen slutade 1-1 i Watford när dubbelmötet nu vänder över.

Southampton fortsätter att gå som tåget. Inte en enda förlust sedan september och vore det inte för den svaga start man stod för hade man varit hack i häl på ligaledande Leicester i the Championship.
Det ska väldigt mycket till för att man inte ska ta klivet upp i högstaligan igen, och att slå Watford bör man ha goda chanser att göra också.

Bortalaget kommer från en lite tyngre period där man är vinstlösa i de fyra senaste matcherna och har haft extremt svårt med målskyttet.
Jag tycker dock att Watfords offensiv bör vara tillräckligt bra för att kunna skapa problem för Soton.
Man har plockat in Emmanuel Dennis för att förstärka offensiven, vilket jag tror är en bra värvning.
Redan där finns gamla Kalmar-spelaren Mileta Rajovic som gjort en hel del mål den här säsongen.

Watford kan sticka upp

När lagen möttes för bara drygt en vecka sedan kvitterade Southampton först i den 89:e minuten.
Southampton kommer styra och ställa matchen precis som man gjorde i första mötet, och i de flesta av lagets matcher. Men jag skulle inte underskatta Watfords chanser i omställningarna.
På grund av Southamptons ofta massiva bollinnehav är det ofta på omställningar man släpper in mål, och där tror jag trots allt att Watford kan skapa oreda med en hel del kvicka och frejdiga spelare.

Att Southampton löser segern tillslut tvivlar jag inte på, men att även Watford sticker upp och gör en kasse ser jag inte alls som omöjligt.
Oddsen på Southampton är lite väl låga för min smak, men att båda lagen gör mål tycker jag dock kan vara värt en slant till 1.66 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip