Southampton har inget dåligt Premier League-lag därför var deras start av säsongen förvånande.
Först 1–0-torsk borta mot Crystal Palace och sedan 5–2-förlust hemma mot Tottenham.
Formen pekade brant nedåt.
Men då studsade man tillbaka direkt och tog en blytung 1–0-seger på Turf Moor.
Danny Ings gjorde så klart målet och skyttekungen har redan gjort tre mål på de tre första matcherna. Så "The Saints" är tillbaka i slag och skyttekungen är i fas.

En del i vinsten var att man byggde om backlinjen, väldigt dansken Jannik Vestergaard fick chansen i mittförsvaret och gjorde det klart bra ihop med polske landslagsbacken Jan Bednarek.
Så man har bara inte en skyttekung i slag, backlinjen är starkare nu och på mitten finns det mycket kreativitet i Ward-Prowse, Armstrong, Djenepo mfl.

Southampton ska alltså inte vara ett lag för en bottenstrid.
Det är däremot nykomlingen WBA.
Laget läcker bakåt, släppt in elva mål i ligan och åkte även ut från Ligacupen efter släppt in ytterligare två hemma mot Brentford...
Senast var man på väg mot en skräll mot Chelsea, hade 3–0-ledning men tappade till 3–3. I den matchen nästan gav Chelsea bort de tre första målen efter enormt slarv inom loppet av matchens första 27 minuter.
Trots dessa "gåvor" orkade man inte kriga till sig segern.
Det säger lite om hur tufft West Brom kommer få det den här säsongen.

Southampton som har hittat försvarsspelet och har en fin offensiv med Ings i spetsen måste ses med god chans till andra raka segern.
Raka ettan spelas hos 888sport , LeoVegas , Unibet & Casumo till 1.78.

Troliga elvor - Sportsgambler.com.
Southampton: McCarthy; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Djenepo; Ings, Adams

West Bromwich Albion: Johnstone; Furlong, Ajayi, Bartley, O'Shea, Townsend; Pereira, Sawyers, Livermore, Diangana; Robinson

This is the stats tab
This is the post tip