Två lag i poängbehov möts på St. Mary's Stadium när Southampton gästas av Wolves under söndagseftermiddagen.

Southampton har tidigare i veckan fixat avancemang i Ligacupen och detta genom en straffsparksseger mot Sheffield Utd på bortaplan. Matchen slutade 2-2 efter ordinarie speltid, så det var en målglad tillställning från båda lagen. I ligan har hemmalaget för dagen två raka 0-0-matcher bakom sig. Inledningsvis kryssade de med detta "tråkiga" resultat mot West Ham här på St. Mary's Stadium och därefter blev det samma resultat borta mot Manchester City.
Det gör att Southampton nu har fyra poäng efter fem matcher med en målskillnad på 4-6.

Wolves ställdes mot Tottenham på hemmagräs i Ligacupen tidigare i veckan och för deras del blev det förlust med 3-2, men även det efter straffar. 2-2 efter full tid på Molineux Stadium gav en straffsparksläggning som gästerna tog hem och nu är det fokus på ligan där Wolves inte ligger så bra till som önskat. Gästerna har faktiskt bara lyckats skrapa ihop tre poäng av 15 möjliga och deras största bekymmer ligger i bristen på mål gjorda framåt.
Två mål på fem ligamatcher så här långt är ett dystert facit, men prestationen mot Tottenham senast var ett steg åt rätt håll.

SPELTIPS
Både Southampton och Wolves är i stort poängbehov för att inte riskera att behöva titta nedåt i tabellen.
Jag landar i att denna match bör bli sevärd då det är två lag som gärna lämnar med full pott, så jag fastnar för spelet båda lagen gör mål och detta till oddset 1.85 hos Nordicbet .

1-1, 2-2?
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip