På Estadio Jose Rico Perez på fredagskvällen ska Spanien ta emot Albanien i den näst sista omgången av VM-kvalet. Självklart ska Spanien vara en gigantisk favorit i mötet och kommer också att vinna denna match. Dessutom kommer de att göra det med stora siffror, då allt annat än seger är omöjligt - eftersom tre poäng säkrar en VM biljett till Ryssland. Det finns dessutom goda förutsättningar till att även Albanien ska kunna kriga till sig ett mål så det är av intresse att kika närmare på ett över spel i matchen.

Spanien har gått som tåget i grupp G. På åtta spelade matcher har de endast ett kryss, borta mot Italien, där matchen slutade 1-1. I övrigt har de kört över alla motståndare. I synnerhet har det blivit målkalas i samtliga hemmamatcher, där Spanien har gjort minst tre mål framåt.

Spanien - Liechtenstein 8 - 0
Spanien - Makedonien 4 - 0
Spanien - Israel 4 - 1
Spanien - Italien 3 - 0

Gör de tre mål på Italien så ska de kunna lyckas göra minst fyra mål mot Christian Panuccis trebackslinje.

Efter att ha spelat helt okej i gruppen med fyra vinster, en oavgjord och tre förluster ligger Albanien trea i gruppen, efter Spanien och Italien. Albanien har gjort mål i sina fem senaste matcher, så offensivt är de starka och kan utmana även Spanien, som kommer att tokanfalla och lämna luckor bakåt. Det som är härligt att se med Albanien är att de saknar respekt för motståndarna och går framåt för fullt, i syfte att kontrollera matchen och kriga till sig segrar. Dock så kommer Spanien att ta vara på kontringar som kommer att straffa Albaniens höga positionering så det blir ett målkalas här.

Marknaden har linan över/under 3,5 mål i matchen men oddsen är helt jämna. I mitt tycke ska över vara en solklar favorit här. Därmed finner jag ett stort värde och lägger ett spel på över 3,5 mål i matchen till 1.90 i odds hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip