På Estadio Gran Canaria spelas en vänskapsmatch där Spanien välkomnar Bosnien. I och med att det endast är ära för spanjorerna så lär de rotera i startelvan. Vinnaroddset ligger runt 1.20 och detta ska Spanien greja, med tanke på att en vinst är ett måste efter förlusten senast borta mot Kroatien. Bosnien har visat fina intentioner och spelar en offensiv och anfallsrik fotboll. Spanien gör alltid mål men har även släppt in sex mål på två senaste matcher. Marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar på utfallet och därmed finns det värde per automatik.

Det ska påpekas att Luis Enrique har fått hård kritik när det gäller försvaret, i och med att landslaget har släppt in tre mål mot Kroatien senast och tre mål mot England dessförinnan. Spanien har ett par avbräck i försvaret. Jag tänker främst på Dani Carvajal från Real Madrid och Gerard Pique i Barcelona - samt att ersättarna inte alls har levererat i stället under tiden. Dock är Spaniens enda mål egentligen att vinna denna vänskapsmatch och allting annat är så klart sekundärt. Med tanke på hur slarvigt det såg ut senast mot Kroatien blir det oerhört svårt för Luis Enrique att fixa till detta på så pass kort tid.

Framåt är det ingen tvivel om att Spanien är bland de allra bästa nationerna. De gör alltid mål och vi får alltid gå långt bakåt i tiden för att hitta en match där de misslyckades med bedriften. För att inte ens tala om att de alltid gör mål i synnerhet på hemmaplan. Det finns ingenting som talar för att Bosnien, som saknar målvakten Asmir Begovic, backen Sead Kolasinac och mittfältaren Goran Zakaric, ska klara av att hålla nollan - även om de kommer till mötet från en mållös match.

Sedan Robert Prosinecki tog över det bosniska landslaget i år har han stärkt laget defensivt på ett bra sätt - samtidigt som han har spelat en offensiv 4-3-3 uppställning. Det har gått bra i Nations League med tre vinster och en oavgjord senast mot Österrike borta. Därmed vann Bosnien B-ligan, grupp 3 och avancerar vidare. Trots att detta är en vänskapsmatch så är det en stor sak för bosnierna att spela mot Spanien. Givetvis vill de visa upp sig och kommer att göra allt för att näta mot spanjorerna.

Det senaste inbördes mötet spelades för två år sedan och slutade 3-1 till Spanien. I mitt tycke är det en stor chans att siffrorna skrivs till liknande även i detta möte. För mig är det helt öppet huruvida Bosnien ska göra mål eller inte och 99,99 % säkert att Spanien återigen lyckas med bedriften på hemmaplan. Med tanke på att marknaden ligger en bra bit över dubbla pengar finner jag ett stort värde i oddset 2.23 på att båda lag gör mål och lägger ett spel på utfallet.

Oddset 2.23 på att båda lag gör mål hittas hos MrGreen , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Spanien: Kepa Arrizabalaga, Jonny, Diego Llorente, Mario Hermoso, Jose Gaya, Marco Asensio, Rodri, Daniel Ceballos, Suso, Alvaro Morata & Isco.

Bekräftad startelva Bosnien: Ibrahim Sehic, Bojan Nastic, Ervin Zukanovic, Ermin Bicakcic, Gojko Cimirot, Elvis Saric, Muhamed Besic, Amer Gojak, Rade Krunic, Edin Dzeko & Edin Visca.
---

This is the stats tab
This is the post tip