Speltips: Båda lagen gör mål @ 1,82 - Coolbet -

Spanien mot Brasilien i en träningsmatch på Santiago Bernabéu stadion i Madrid.

Hemmalaget kommer från 0-1 förlust mot Colombia. Då var det neutralt gräs i London som gällde. Nu har man hemmaplan och då lär man tända till lite extra. Även om Colombia är ett bra lag så smäller det lite högre att besegra Brasilien som historiskt sett är världens bästa lag.

David Raya och Alex Remiro vaktade buren var sin halvlek senast så det troliga är att Unai Simon får inleda på mållinjen nu. Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Rodri, Dani Olmo, Nico Williams och Alvaro Morata är också tilltänka startspelare här. För som vi var inne på i föregående inlägg gällande Spanien så ville nog förbundskapten Luis de la Fuente testa nytt mot Colombia för att här köra med en rätt så ordinarie elva inför kommande EM.

Alex Remiro, Dani Vivian och Pau Cubarsi fick alla debutera senast och även Marc Cucurella har en landskamp på meritlistan så inga nollkampare kvar i truppen.

Kepa Arrizabalaga (mv), Pau Torres, Inigo Martinez, César Azpilicueta, Ferran Torres och Marco Asensio ej uttagna av de la Fuentes medan Jordi Alba avslutat landslagskarriären.

Spanien vann samtliga hemmamatcher i kvalet till EM och släppte bara in ett mål (mot Georgien). Framåt sattes det 14 strutar med bra spridning på målgörarna. Så inte helt beroende av att någon enskild spelare levererar match efter match.

Dags för lagen att släppa tyglarna och greppa penslarna!

Brasilien har inlett sitt VM-kval svagt. Efter segrarna mot bottenlagen Bolivia och Peru, kryssade man mot Venezuela och sedan tre raka förluster mot topplagen Uruguay, Colombia och Argentina. Ingen katastrof än då det är hela sex av tio lag som går direkt till VM och sjuan får kvala. Dessutom har Ecuador fått tre poäng avdraget (förbundsbeslut) så det ska mycket till om Brassarna missar VM.

Säkert superskönt för nye förbundskapten Dorival Junior att inleda med en seger mot England på Wembley och därmed få vind i seglet från början och slippa snacket om hur laget såg ut under förre tränaren Fernando Diniz.

Genomgår en generationsväxling och få med landslagsrutin bakåt. Danilo har 55 kamper men i övrigt ingen av vare sig backarna eller målvakterna som har fler än 4 matcher för landslaget på samvetet. Även framåt en drös med "oerfarna" lirare som Pepe, Savio, Galeno och "wonderboy" Endrick (17 år och snart i Real Madrid dressen) som avgjorde mot England. Anfallsduon Vinicius Junior & Rodrygo hoppas så klart få starta på hemmaplan då de båda har Real Madrid som klubbadress.

Skador på flera som normalt ingår i truppen som burväktarna Ederson och Alisson Becker. Backarna Gabriel, Marqunihos, Renan Lodi och Eder Militao. Mittmannen Casemiro och anfallarna Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli och Neymar inte heller tillgängliga denna landslagssamling.

Inte helt 100 på att Spanien fixar vinst här heller men precis som mot Colombia är de favoriter att vinna. Bör dock gör mål då det är hemmaplan och vill visa att torsken mot Colombia var en mina på vägen till EM. Brasilien rider säker vidare på vågen från matchen på Wembley och trots alla skador så kan man mönstra en fin elva, framför allt offensivt, med 2½ Real-spelare i truppen / på plan? så luktar det mål även för det grön-gula laget. Vi testar mål åt båda håll till omkring 1,80 i odds.

Spelet sitter om båda lagen gör mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip