Sista omgången i damernas VM-kval till Frankrike nästa år där vi har ett redan avgjort möte i grupp 7 mellan Spanien och Serbien. Med det menar jag att Spanien redan har kvalat in till mästerskapet med sju raka segrar, medan Serbien med största sannolikhet kommer att sluta nästsist i tabellen. Marknaden har lagt över/under linan alldeles för högt, på 4,5 mål i matchen, med tanke på att inget av lagen har något att spela för utan vill bara få detta möte överstökat.

Det råder ingen tvekan om att Spanien har varit helt överlägsna i sin grupp. Med sju segrar av sju möjliga och en målskillnad på 22 mål framåt och 2 mål bakåt är det inget som tyder på att Serbien ens ska ha någon chans till att plocka poäng. Vinnaroddset på Spanien ligger på 1,02 i odds och det är också där oddset ska vara. Men att Spanien ska utklassa alla sina motståndare, med stora siffror, är verkligen inget måste när allting redan är klart. Spanien kommer att rotera lite i truppen och slänga in nya spelare, så jag ser ingen anledning till en 5-0 seger. Att Serbien ska göra mål på Spanien är inte så troligt, med tanke på att Spanien endast har släppt in ett mål bakåt.

När det gäller Serbien så har de spelat tre matcher på bortaplan, där de har vunnit en match, spelat en oavgjort och förlorat en match. På dessa tre matcher har Serbien gjort 2 mål framåt och endast släppt in 2 mål bakåt. På tre matcher, alltså! Serbien spelar extremt defensivt inriktat och har inga ambitioner att på allvar utmana storfavoriterna Spanien, utan vill helst komma ifrån mötet med lindriga siffror. I den senaste kvalmatchen förlorade Serbien med 0-2 hemma mot Finland så jag har svårt att se hur Serbien överhuvudtaget ska kunna skapa något vasst offensivt i mötet.

Lagens första möte i gruppen, som spelades då i Serbien, slutade med 2-1 till Spanien. Även i detta möte ska Spanien bara gå in och göra jobbet, vinna och sedan lägga fokus på mästerskapet nästa år. Bortsett från 5-1 utklassningen mot Finland så har Spanien vunnit sina övriga segrar på sistone med 2-0 mot Israel hemma, 1-0 mot Österrike borta och 2-0 mot Finland borta.

Att lägga över/under linan på 4,5 mål med jämna odds anser jag är fel - med tanke på att motivationen är endast att vinna matchen för Spaniens del och det gör de ändå mot defensiva Serbien. Därmed finner jag ett värde i att spela på under 4,5 mål i matchen till 1.80 i odds hos 888sport , MrGreen eller LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip