Dam-VM i fotboll spelas år 2019 i Frankrike. Rekar på Spaniens samtliga matcher i mästerskapet hittas på rekatochklart.com. Marknaden erbjuder runt 25 gånger pengarna på att Spanien vinner mästerskapet, vilket är något lägre än vad som erbjuds på Sverige. I sin grupp har de Sydafrika (300 gånger pengarna), Kina (65 gånger pengarna) och Tyskland (6,50 gånger pengarna). Därmed har Spanien en god chans att ta sig vidare från sin grupp och med tanke på motståndet ska de också göra det.

På Stade Oceane, där Le Havre AC spelar sina matcher, inleder Spanien sitt äventyr mot Sydafrika. Marknaden har Spanien som en megafavorit till 1,12 i odds. Allt annat än en storseger för Spanien vore en skräll. Spanien har tagit sig till mästerskapet genom att vinna samtliga 8 matcher i kvalet. De flesta av spelarna som förbundskaptenen Jorge Vilda har tagit ut spelar i Spaniens högsta division, Liga Iberdrola, där 15 av 23 spelare kommer från mästarna Atletico Madrid och tvåan Barcelona.

Anfallaren Jennifer Hermoso är Spaniens storstjärna med 24 mål och 7 assister på 28 matcher i Atletico Madrid. Mot svagare motståndare har Spanien oftast lyckats med bedriften att göra en massa mål på dem. I maj månad spelade Spanien mot Kamerun, som marknaden bedömer är lika med Sydafrika - då vann Spanien med hela 4 - 0. Den fina målformen hos Spanien har hållit i sig under typ ett års tid, medan Sydafrika å andra sidan har nyligen visat sig sakna all typ av stabilitet i defensiven.

Sydafrika har haft enorma problem mot de bättre lagen. De fyra senaste matcherna har spelats med följande resultat:

Sydafrika 2 - 7 Norge
USA 3 - 0 Sydafrika
Sydafrika 1 - 1 Jamaica
Finland 3 - 0 Sydafrika

Anledningen till så pass många insläppta mål är att Sydafrika inte på något sätt backar hem och parkerar bussen. Tvärtom. Deras motsvarighet till Spaniens Jennifer Hermoso heter Thembi Kgatlana, som förra året utsågs till Afrikas bästa spelare. Hon har varit het de senaste månaderna och kommer att utmana det spanska försvaret. Sydafrika fyller också på med en massa spelare, vilket oftast kostar dem insläppta baklänges mål. Så spelar Sydafrika från första till sista minuten av matchen.

Detta gick att se prov på hos Sydafrika i den senaste 2 - 7 förlusten i landskampen mot Norge. Chansen är liten att vi får se så pass stora siffror i denna VM-match men den är stor att vi får se Spanien göra minst ett mål i varje halvlek - med tanke på att Sydafrika spelar offensivt från start och Spanien är mycket bättre. Oddset på att Spanien gör mål i båda halvlekar ligger på 1,74 och det borde Spanien klara av två gånger på tre försök. Därmed lägger jag ett spel på att Spanien gör mål i båda halvlekar.

Själva oddset hittas hos SpeedyBet .

SpeedyBet : 200% startbonus upp till 2000 kr!
Nya kunder får 200% i startbonus. Sätt in 1000 kr och du får hela 3000 kronor att spela för.

—-
Bekräftad startelva - Spanien:
Panos, Torrejon, Paredes, Leon, Corredera, Sampedro, Losada, Torrecilla, Putellas, Caldentey & Hermoso.

Bekräftad startelva - Sydafrika:
Dlamini, Vilakazi, Matlou, Van Wyk, Ramalepe, Mthandi, Jane, Biyana, Motlhalo, Kgatlana & Fulutudilu.
—-

This is the stats tab
This is the post tip