På Real Betis hemarena Estadio Benito Villamarin tar Spanien emot England i Nations League.

Marknaden har sjunkit rejält på Spanien, med all rätt, ner till 1.64. Det kan bli mer sänkning i oddset fram mot matchstart. Med all respekt mot länder som Tyskland, Brasilien, Portugal och Belgien och några till och Fifas världsranking för herrar, så tycker jag ändå att Spanien är bäst. Anledningen till det lite provokativa uttalandet är för att Spanien alltid gör mål. Spanien är roligast att titta på, speciellt när de möter tuffare motståndare och där lyckas de alltid göra fler än ett mål.

Det går inte att säga annat än att Spanien har verkligen imponerat på sistone. I Nations League har de två raka vinster mot Kroatien med 6-0 och England dessförinnan med 2-1. Sedan spelade de en vänskapsmatch mot Wales och vann dem med hela 4-1. WOW! Det blir inte så mycket bättre än så här, faktiskt. Just när Spanien dessutom spelar hemma är de extremt svårslagna. De har redan visat hur vad de går för mot England förra månaden, men inte bara då.

På fyra av de fem senaste inbördes möten har Spanien lyckats med att göra minst två mål i matchen. Se här:

Nations League, League A, Gr. 4: 8/9, 2018
England 1 - 2 Spanien

Fotbollslandskamp: 15/11, 2016
England 2 - 2 Spanien

Fotbollslandskamp: 13/11, 2015
Spanien 2 - 0 England

Fotbollslandskamp: 12/11, 2011
England 1 - 0 Spanien

Fotbollslandskamp: 11/2, 2009
Spanien 2 - 0 England

Även om England kommer till mötet med en mållöst match mot slitna Kroatien i bagaget så har England dessvärre släppt in en del mål på sistone. Inte endast i 1-2 förlusten mot Spanien, utan även dessförinnan i VM mot Belgien 0-2 och Kroatien 1-2. Offensivt är Spanien betydligt skickligare, i mitt tycke, än båda dessa nationer och speciellt då spanjorerna spelar hemma.

Gareth Southgate har gjort det väldigt bra i England och förväntas starta med tre anfallare på plan, vilket är positivt och vilket kommer att lämna defensiven ännu mer sårbar. Men med spelare som Walker, Chilwell, Stones och Maguire i försvaret blir det svårt att hålla tätt bakåt och stoppa Luis Enriques succélag. Spanien kommer återigen att göra mål på England.

En extra krydda är att Francisco Alcacer nätade två gånger senast mot Wales och är glödhet för tillfället.

Därmed är jag övertygad om att Spanien återigen gör minst två mål på England och lägger ett spel på Spanien över 1,5 mål i matchen. Oddset hittas hos OHMbet, 888sport , MrGreen & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Spanien: David De Gea, Nacho Fernandez, Cesar Azpilicueta, Sergio Ramos, Marcos Alonso, Koke, Sergio Busquets, Daniel Ceballos, Alvaro Morata, Francisco Alcacer & Marco Asensio.

Preliminär startelva England: Jordan Pickford, Kyle Walker, Ben Chilwell, John Stones, Harry Maguire, Eric Dier, Ross Barkley, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Harry Kane & Marcus Rashford.
---

This is the stats tab
This is the post tip