EM-finalen är här och är det inte lite skrivet i stjärnorna att det här mästerskapet ska avgöras av ett tonårigt underbarn?

Jag pratar FÖRSTÅS om Lamine Yamal. Den här otroliga supertalangen som slagit igenom i Barca som 16-åring och som fyller 17 dagen innan EM-finalen. Han är så cool i sättet han för sig på planen och 1-1-målet han gör mot Frankrike är ren och skär klass. Dribblingen och avslutet... 

När jag tittar på potentiella målskyttar finns det förstås ett antal att välja på i Spanien men Yamals trend i mästerskapet är spikrak och han är oerhört jämn för att vara så ung. Självförtroendet har garanterat fått sig en boost av målet senast och förtroendet är stort hos alla med spanskt hjärta, både i och utanför laget. Han kan bli en historiskt ung nationalhjälte den här killen och jag kan inte hålla mig från att slänga in en slant på Yamal som målskytt. 

Senaste elva: Simon - Navas, Nacho, Laporte, Cucurella - Rodri, Ruiz - Yamal, Olmo, Williams - Morata

Kan skrivas fotbollshistoria

England har på något sätt och vis tagit sig till final. Spanien har verkligen gjort det på ett övertygande sätt medan England hackat sig fram. Spelmässigt har det inte varit glimrande särskilt ofta. Första halvlek mot Nederländerna var dock vass, samtidigt fick man en straff för 1-1 som kanske borde ha blåsts av för hands i momentet innan. Jag är inte överraskad att England är här sett till vilken sida av slutspelsträden man hamnade på. Samtidigt tycker jag att Spanien är bättre i nästan alla delar av spelet och har visat på variation i sitt sätt att komma till målchanser. 

Jag tror England kommer passa Spanien ganska bra och sedan får vi inte glömma att nerver kan spela roll för engelsmännen. Man torskade finalen i London mot Italien för ett par år sedan och alla skriker efter en titel i det landet. Pressen är enorm på ett landslag som inte är vant att vinna till skillnad mot Spanien. Ett Spanien som får tillbaka ett par viktiga spelare från avstängning senast. 

Senaste elva: Pickford - Walker, Stones, Gyehi - Saka, Mainoo, Rice, Trippier - Foden, Kane, Bellingham  

SPELTIPS

Mitt spel i finalen blir alltså Lamine Yamal målskytt under ordinarie tid till 5.00 pengarna hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip