Spaniens sjätte match i EM kvalet har lagts på El Molinon, där Sporting Gijon från La Liga 2 spelar sina hemmamatcher. Gruppens jumbo Färöarna kommer på besök och allt annat än en gigantisk seger för spanjorerna vore en skräll. Spanien kommer från en stark insats borta mot Rumänien medan Färöarna var totalt chanslösa mot Sverige. Det finns verkligen ingenting som talar för att det ska bli något annat än en stor Spanien seger. Den jämnaste handikapp linan ligger på -4 mål och det är taget.

I deras första match, då Färöarna fick spela hemma, blev det 1 - 4. Spanien lyckades då göra fyra mål och det kunde givetvis lika gärna ha blivit dubbelt så många. Hemma i Spanien är jag helt övertygad om att Spanien återigen gör minst fyra mål och chanserna är stora att det blir betydligt fler mål än så. Spanien ägde sin senaste match totalt mot Rumänien, där spanjorerna hade 68 % bollinnehav på bortaplan. I denna match blir det ett ännu större bollinnehav, mot ett landslag som inte kan försvara sig.

Färöarna kommer till denna match från en 0 - 4 förlust hemma mot Sverige. Dessförinnan släppte de in två mål mot Norge. Mot varken Sverige eller Norge lyckades Färöarna göra något mål. Även om det lär bli en del rotering i Spaniens startelva så är det inget som Färöarna kommer att ta vara på. Dels så har inte Färöarna det kapacitetet eller kvalitén. Dels så kommer det in i stället hungrida spelare, som lirar i Spaniens högsta division, och som vill visa framfötter och ta en plats i startelvan.

På hemmaplan klarade Färöarna någorlunda att hålla siffrorna nere till 1 - 4, men på bortaplan blir det betydligt tuffare. Det kommer att bli svårt för Färöarna att skapa något alls, med tanke på att de inte kommer att ha bollen så mycket, medan Spanien har ett perfekt tillfälle att spä på målskyllnaden i gruppen, så matchen är inte helt utan betydelse, även om Spanien vinner gruppen med största sannolikhet. Mitt spel blir på Spanien -4 mål i handikapp, som jag lägger till oddset 1.82.

Alltså, förlust vid en mindre seger än tre mål för Spanien, pengarna tillbaka vid exakt 4 måls seger och vinst vid 5 måls seger eller större.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsafe & Betsson .

---
Bekräftad startelva Spanien:
David De Gea, Daniel Carvajal, Mario Hermoso, Sergio Ramos, Jose Gaya, Daniel Parejo, Rodri, Thiago Alcantara, Mikel Oyarzabal, Rodrigo & Suso.

Bekräftad startelva Färöarna:
Gunnar Nielsen, Viljormur Davidsen, Rogvi Baldvinsson, Atli Gregersen, Hoerdur Askham, Arni Frederiksberg, Hallur Hansson, Rene Joensen, Brandur Hendriksson, Soelvi Vatnhamar & Joan Simun Edmundsson.
---

This is the stats tab
This is the post tip