Estadio Riazor är spelplatsen i vänskapsmötet mellan Spanien och Island under tisdagskvällen. Hemmanationen kliver in i denna träningsmatch som storfavoriter och min idé inför avspark är att det kan bli målrikt per omgående.

Spanien träningsspelade mot Albanien i förra veckan och den matchen tog spanjorerna hem med 2-1. Ferran Torres öppnade målskyttet först i matchminut 75 och bara tio minuter senare kvitterade Albanien till 1-1, men i den 90'e matchminuten kom 2-1-målet från Spanien och det målet gjordes av RB Leipzig-spelaren Dani Olmo.

Island har även dem en träningsmatch i benen och för deras del var det Finland som agerade motståndare senast och då fick vi se en 1-1-match. Till skillnad från Spanien och Albanien som bjöd på sena mål i sin match så stod både Island och Finland för tidiga mål i sin match. Teemu Pukki gjorde nämligen 1-0 för Finland redan efter 12 minuter, sedan kom kvitteringen från Island genom Birkir Bjarnason i den 38'e matchminuten och därefter blev det aldrig några fler mål i den matchen.

Nu ställs Island mot tuffare motstånd och här tror jag att spanjorerna kommer ta tillvara på chansen de får att bjuda sin fanatiska publik på en trevlig tillställning. När Spanien är på spelhumör håller deras landslag en ruggigt hög klass och här tror jag att de är just det, på spelhumör alltså.

SPELTIPS
Över 1 mål (asian) innan halvtid spelas till 1.58 hos 888sport / LeoVegas / Unibet .