Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.77 hos Unibet!

Dags för U21-EM och Spanien - Kroatien!
Spanien går in i detta mästerskap som oddsfavoriter hos majoriteten av alla spelbolag, vilket är helt rimligt sett till den trupp man har till förfogande. Ledda av tränare Santi Denia ska man nu försöka förvalta det här favoritskapet, och nu följa upp deras 3-0 seger i premiären mot Rumänien.

Kroatien kommer från en desto dystrare start på det här mästerskapet efter att ha förlorat öppningsmatchen mot Ukraina med 2-0. Inte den starten man hade hoppats eller trott på, men Ukraina ska inte tas lätt. Samtidigt var det en match man troligtvis behövde vinna, då Spanien är så pass stora favoriter som man är, stod det mellan Kroatien och Ukraina om andraplatsen i denna grupp. Där har man nu halkat efter ordentligt och är i princip piskade att vinna mot Spanien.

Kroaterna behöver vinna

I Kroatiens öppningsmatch var man troligtvis det bättre laget än Ukraina, och 2-0 förlusten kanske man inte riktigt förtjänade egentligen. Kroaterna har ett bra landslag, men i och med förlusten i första matchen behöver nu nästan slå Spanien för att ha någon chans på avancemang, och det tror jag inte man gör.

Jag ser, som alltid när Spanien spelar, framför mig en match där Spanien styr och ställer. Spanjorerna har en hel drös av spelare som vi kommer se på den största scenen under en lång tid framöver. Abel Ruiz, Rodri och Pacheco för att nämna några. Men jag tror trots allt det inte blir någon promenad i parken här mot ett Kroatien som kommer slåss för sina liv.

Jag tror Spanien kommer gå segrande ur matchen till slut, men eftersom förutsättningarna är som dem är med att Kroatien behöver gå framåt så småningom, samtidigt som Spanien sitter på den kvalité man gör, tror jag detta kan bli en ganska målrik historia.

Jag väljer därför överspelet, och spelar över 2,5 mål i matchen till 1.77 hos Unibet!
This is the stats tab
This is the post tip