Spanien -1.75 mot Makedonien i U21-EM.

3+-målsseger för Spanien = Fullvinst.
Tvåmålsseger för Spanien = Halvvinst på spelet
Uddamålsvinst/Makedonienpoäng = Förlust på spelet.

Spaniens lag ser löjligt bra ut för den här nivån. Asensio har imponerat i Real Madrid under våren. Saúl som varit stark i Atlético Madrid ett par säsonger. Bellerin är en riktigt bra högerback. Deulofeu har stor potential. Inaki-Williams likaså. Vid sidan av de uppenbara namnen finns ett gäng spelare som gjort det bra i La Liga - vilket man väl får räkna som den bästa out there.

Imponerade visserligen inte i kvalet (Sverige kom före!) eller i playoffet mot Österrike. Men kapaciteten är skyhög och laget är rättmätiga turneringsfavoriter i min bok. Får de bara ihop truppen något sånär blir laget extremt svårstoppade.

Makedonien har gjort det bra som tagit sig hit. Har också 8-9 gubbar med a-landslagserfarenhet. Slog ut Frankrike genom att kriga till sig två x. Är absolut inte dålige, men det går inte att komma ifrån att Makedonien är en väldigt liten fotbollsnation och att spelarnas klubbmeriter är väldigt blygsamma. Har liksom a-landslaget en edge i kvalspelet då det aldrig är lätt att åka till de här länderna och plocka poäng på beställning. Här är det såklart neutral plan och bra förhållanden - det lär gynna Spanien.

Nej, det skulle förvåna mig om inte spanjorerna tar en klar seger Gruppformatet (endast ettorna och den bästa tvåan går vidare) gör att målskillnad kan bli en faktor här - därför tror jag spanjorerna kommer blåsa på även om de leder. Har Serbien och Portugal i två tuffa matcher senare i gruppspelet och det kan nog bli tajt.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip