Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.65 hos Unibet.
—-
Dags för kvartsfinal i U21-EM mellan Spanien och Schweiz!

Spanien är ännu obesegrade i mästerskapet efter två vinster och ett kryss i gruppspelet, vilket ledde till en gruppseger.
Schweiz och andra sidan tog sig sjukt nog vidare till slutspel på tre inspelade poäng, och slutade tvåa i gruppen.

Målglada lag

Jag känner mig rätt övertygad om att Spanien inte bör ha några större problem med att besegra Schweiz. Schweiz hade stora problem i gruppen när man mötte dem förväntade topplagen Frankrike och Italien, där man förlorade med 4-1 respektive 3-2. Spanien är på minst samma nivå som Frankrike, men det är trots allt en slutspelsmatch i ett mästerskap, och där har vi fått se tidigare i historien vad som kan hända.

Jag var först inne på asian -1,5 på Spanien, men vågar trots allt inte riktigt det just av den anledningen jag nämnde ovan. Jag väljer i stället att spela överspelet, över 2,5 mål i matchen.

I lagens sex matcher totalt i mästerskapet har fem av de slutade över 2,5 mål. Undantaget är Spaniens 1-0 seger mot Kroatien i match nummer två i gruppen.

Jag tror Spanien har goda chanser att vinna med ett par bollar, men samtidigt har Schweiz sin styrka i offensiven, och kan mycket väl pilla in en boll bakom den spanska defensiven.

Oavsett tror jag på en målrik historia, även om jag tror Spanien har goda chanser att städa av detta ganska enkelt.
Jag väljer därför att spela över 2,5 mål i matchen till 1.65 hos Unibet!
This is the stats tab
This is the post tip