Spanien tar emot Tjeckien på söndagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget Spanien. Bethard eller FastBet.

Inne på att det här blir en enkel spansk seger. Gillar det jag sett av spanjorernai Nations League hittills. 1-2-0 som tabellrad är lite dålig utdelning sett till hur det faktiskt sett ut. Exempelvis mot Tjeckien (2-2) dominerade Spanien kraftigt. Tjeckerna lyckades såra Spanien på omställningar vid ett par tillfällen och gjorde två mål på tre avslut. Annars stor spansk dominans där.

Såhär fjärde matchen in i samlingen har Spanien också en fördel av att ha en rätt bred trupp där det finns många spelare som kan gå in och göra ett bra jobb. Kan rotera in ett par spelare utan att det märks särskilt mycket. Jämför det med Tjeckien där sex spelare startat och spelat i stort sett allt. Efter ett tajt matchande med idel stora uppgifter måste det vara otroligt svårt att ladda om för tjeckerna, som också saknar stjärnan Schick pga skada. Och om försvarsprestationen inte är hundraprocentig mot Spanien, i Spanien, kan det bli åka av. Inledde med två hemmamatcher och jag tycker det syntes i Portugal senast att Tjeckien saknade lite intensitet. Nu ska de till Malaga för en tuff match i runt 25-30 grader. Spanien hade över 75% bollinnehav i Tjeckien och det lär knappast bli mindre här. Bör bli otroligt mycket bolljagande för Tjeckien som lär få svårt att vila med boll.

Jag tror Tjeckien kommer ha väldigt svårt att göra mål här. Får Spanien bara hyggligt tidig offensiv utdelning målmässigt tror jag det kan rinna på rejält till upp mot 3/4-0 här.
This is the stats tab
This is the post tip