Två av världens bästa fotbollsnationer drabbas samman i den sista omgången av Nations League när Spanien tar emot Tyskland på Sevillas olympiastadion. Det skiljer en poäng i tabellen till Tysklands fördel, så det är en direkt avgörande match kring förstaplatsen i gruppen. Spanjorerna måste vinna medan oavgjort räcker för Tysklands del. Med dessa förutsättningar, samt att båda landslag är skickliga på att försvara sig, tippar jag på att vi får se en stängd match utan många insläppta mål.

Spanien har dessvärre under sin generationsväxling visat sig vara ett starkt hemmalag, som är oerhört svåra att byta ner. Å andra sidan är Spanien också ett betydligt svagare bortalag som har stora bekymmer med att vinna på bortaplan. På ett sätt har de detta i sina egna händer, då det räcker med en enkel vinst - men motstånd är av världsklass. Så det är svårt att förutspå vinnaren av mötet, där marknaden har spanjorerna som en pytteliten favorit till seger. Detta beror på Spaniens hemmaspel.

För Spanien har ännu inte släppt in något mål i hemlandet i Nations League, när Schweiz och Ukraina har gästat dem. Mot Ukraina blev det utklassning med 4 - 0 men mot Schweiz blev det betydligt tuffare och segersiffrorna skrevs till 1 - 0. Något liknande match är att vänta när tyskarna gästar dem. Jag är övertygad om att Spanien återigen kommer att försvara sig starkt, men det kommer inte att bli lätt att bryta ner det tyska försvaret. Tyskland har varit relativt målsnåla på resande fot.

För Tyskland har varken nätat i massor eller släppt in en massa mål. Först blev det 1 - 1 mot Schweiz och sedan en vinst mot Ukraina med 2 - 1. I båda matcherna var Tyskland det bättre laget, precis som senast när de återigen besegrade Ukraina med 3 - 1 på hemmaplan. Ett bortamöte mot Spanien är något av den svåraste möjliga uppgift, men samtidigt behöver inte tyskarna vinna utan det räcker att spela på resultat. Därmed tror jag inte på någon målfest utan att vi får se som mest två mål i matchen.

Speltips Spanien - Tyskland:
Under 2,5 mål - odds 2.10 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Spanien:
Unai Simon, Sergi Roberto, Sergio Ramos, Pau Torres, Jose Gaya, Rodri, Sergio Canales, Daniel Olmo, Koke, Ferran Torres & Alvaro Morata.

Bekräftad startelva - Tyskland:
Manuel Neuer, Matthias Ginter, Niklas Süle, Robin Koch, Philipp Max, İlkay Gündoğan, Toni Kroos, Leon Goretzka, Timo Werner, Serge Gnabry & Leroy Sané.
---

This is the stats tab
This is the post tip