En otroligt spännande match att vänta. Spanien körde fullständigt över Costa Rica med 7-0 i premiären. Medan Tyskland överraskande förlorade mot Japan med 1-2 efter två sena mål. Nu måste de revanschera sig snabbt och då är det lika bra att ta det bästa motståndet direkt. Fördelen Spanien har i denna match var att de rätt snabbt kunde slå av på tempot och även vila ett par spelare i premiären. Även viktigt för spelare som Asensio och Torres att få igång målskyttet tidigt i turneringen. Överlag finns en ljus framtid hos Spanien då alla spelare är såpass unga och till detta mästerskap finns även en rutinerad backlinje + Busquets framför. Tror definitivt att Spanien når minst semifinal i detta VM och det ska bli kul att se nu när de ställs mot tuffare motstånd.

Tyskland hade en riktigt tuff match mot Japan. Efter en tidig ledning och stor dominans slog man av på takten. Då kunde Japan äta sig in i matchen och med sin effektivitet även vinna. Kikar man xG så borde Tysklands insats dock ha räckt till en seger, det skapades chans på chans och man har ett par riktigt vassa spelare som kan göra det lilla extra. Gillar speciellt Musiala som enbart är 19 år. Det återstår att se om han får chansen igen här när Sané kan finnas tillgänglig. Det är dock tufft nu i gruppen med en premiärförlust och nu behövs verkligen tre poäng och andra resultat med sig.


Tror att ett desperat Tyskland får svårt att fälla Spanien. De måste även öppna upp sig här vilket kan passa Spanien bra som alltid har mycket tålamod i sitt spel. Blir nog lite för stora ytor bakåt vilket Spaniens spelare kommer att utnyttja. Väljer dock en försäkring här då jag tror att ett kryss ligger nära till hands. Således blir Spanien draw no bet mitt drag.


Förväntade elvor:
Simón
Azpilicueta - Rodri - Laporte - Alba
Gavi - Busquets- Pedri
Torres - Asensio - Olmo

Neuer
Süle - Rüdiger - Schlotter - Raum
Kimmich - Gündogan
Gnabry - Müller - Musiala
Havertz

Spel: Spanien dnb till 1.71 hos Betinia VM-TV: Lyssna på Rekatochklart's VM-tankar i rutan!
This is the stats tab
This is the post tip