Kommande storstjärnor visas upp i en träningsmatch när Spanien Under 21 möter Danmarks Under 21 killar. Spanien är en klar favorit till 1.40 i odds, fast Danmark ska inte underskattas på något sätt. Båda lagen har spelare som lirar i stora ligor runt om i Europa redan och är hungriga nog för att ge allt i denna match, för att visa framfötterna och så småningom få en plats i deras respektive landslag. Då båda lagen dessutom har varit skickliga på att göra mål på sistone och under en längre tid ska inte oddset på att båda lag gör mål ligga runt 1,80. Det betyder mycket värde i oddset, enligt mig.

Marknaden öppnade med cirka 1.65 i odds på att båda lag ska göra mål och har alltså sedan dess stigit upp till 1,80. Egentligen finns det ingen anledning till stigningen med tanke på att inga större ändringar finns i laguppställningar.

De flesta av Spaniens spelare är redan ordinarie spelare i olika lag i den spanska La Liga och några få i den andra divisionen. Redan nu är de färdigt utvecklade och spelar på en hög nivå, på alla sätt och vis. Detta är anledningen till att Spanien har tio segrar på elva spelade matcher. Vi får gå tillbaka till den 30 juni 2017 för att hitta en match där spanjorerna inte har lyckats med att göra mål. Då mötte de Tyskland dessutom och nu ställs Spanien mot Danmark, som givetvis är en betydligt lättare motståndare.

Det ska oerhört mycket till för att Spanien inte ska lyckas göra något mål framåt i detta möte. Spanien kommer till matchen med en 7-2 vinst borta mot Island. Förutom att resultatet understryker att det krävs något oerhört mycket för att Spanien inte ska lyckas göra mål så visar det också att de inte är helt täta bakåt. Förra året möttes Spanien och Danmark, i en match som slutade 3-1 till Spanien. Denna gång är Danmark ännu bättre än vad de var för ett år sedan.

På de tolv senaste matcherna har Danmark gjort mål. I matchen innan blev det 0-3 mot Tyskland, men därefter har Danmark spottat in mål mot sämre motståndare och alltid lyckats göra mål mot de bättre lagen. De kommer till detta möte med 3-0 i ryggen mot Färöarna, för nästan exakt en månad sedan. Även danskarna har spelare som är mycket lovande och som spelar i olika ligor i Europa, samt att några är viktiga för sina klubblag i Danmark. Kvalitén finns absolut för att fortsätta producera mål, även i detta möte mot Spanien.

Då Spanien fortsätter att imponera och är bland de bästa U21 landslagen samt att Danmark blir bara bättre och bättre för varje år ser jag goda chanser till att båda lag ska lyckas vidare med sitt offensiva spel. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,80 på att vi ska få se båda lag åtminstone göra ett varsitt mål och lägger ett spel på utfallet. Oddset hittas hos MrGreen , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Spanien U21: Unai Simón, Jorge Meré, Angeliño, Sergi Palencia, Unai Núñez, Marc Roca, Fabián Ruiz, Daniel Olmo, Carlos Soler, Mikel Oyarzabal & Rafa Mir.

Preliminär startelva Danmark U21: Iversen, Andersen, Rasmussen, Poulsen, Kristensen, Skov, Duelund, Abildgaard, Nelsson, Ingvartsen & Bruun Larsen.
---

This is the stats tab
This is the post tip