Vi avrundar Grupp H i EL med mötet mellan Sparta Prag och Milan.
Mitt speltips: Jens Hauge målskytt till 2,90 på Bethard , SpeedyBet & FastBet

Slutspelsklara Milan kan vid vinst ta hem gruppsegern om Lille samtidigt tappar poäng i Glasgow mot Celtic. Prag har äran att spela för då tredjeplatsen redan är spikad.
Sett till lagens form så kan vi konstatera att gästerna fortsatt går som tåget. Sex raka matcher utan förlust (tre raka vinster), 14 mål framåt och 5 insläppta. Serieledning.

Hemmalaget åkte på en riktig smäll i derbyt senast (0-3 mot Slavia Prag) och förlorade innan dess mot Lille med 2-1. Fyra förluster, två vinster och 9-13 i målskillnad är tjeckernas formfacit på de sex senaste matcherna.

Pioli väntas rotera en hel del här, då ett späckat decemberschema väntar. Nya norska stjärnan som hämtades från Bodö ser ut att få chansen från start, tredje EL-matchen i rad i så fall. Senast blev det både mål och assist mot Celtic. Var ett riktigt klassmål ska tilläggas. Har gjort två EL-mål för Milan och öste in mål för Bodö/Glimt i norska ligan, så är en van målskytt.

Trots att ett ungt och roterande Milan väntas så ska chanserna vara goda att vinna hyfsat lätt mot ett skadedrabbat Prag som har anfallaren Dockal och mittbacken Celustka avstängda.

Möjliga startelvor:
Prag: Nita; Krejci II, Pavelka, Plechaty; Hanousek, Soucek, Travnik, Karabec, Vindheim; Julis, Karlsson

Milan: Tatarusanu; Conti, Duarte, Gabbia, Dalot; Krunic, Tonali; Castillejo, Diaz, Hauge; Colombo

Ett stukat hemmalag mot ett hungrigt, ungt Milan så bör det kunna bli 2-3 bortamål helt klart. En glödande Hauge ska kunna rida vidare på sin formvåg och visa vägen. Blir förvånad om inte Jens Petter får 90 minuter den här matchen, då han troligtvis återfinns på bänken till helgens match mot Parma.

2,90 på Bethard , SpeedyBet eller FastBet är taget!

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip