På Otkrytiye Arena i Moskva spelas det Europa League-fotboll under onsdagen och detta mellan Spartak Moskva och Leicester. Gästerna kommer hit med vetskapen om att tre poäng är av stort värde om de ska ha chans på avancemang, men frågan är om de lämnar Moskva med en seger?

Spartak Moskva har en finfin dagsform inför detta möte med Premier League-laget Leicester. För hemmalagets del är det fyra raka tävlingsmatcher utan förlust och av dessa har de tre vinster och en oavgjord. När de var i farten i Europa League-sammanhang senast så gästade de Serie A-laget Napoli på bortaplan och då lämnade de Neapel med en 3-2-seger, vilket gör att ryssarna just nu återfinns på en andraplats i denna grupp C med tre poäng på kontot, två före Leicester med två omgångar genomförda.

Leicester hade Manchester United på besök i ligan senast och det vi bjöds på då var en riktig smällkaramell där hemmalaget gick och vann med 4-2. Innan uppehållet spelade Leicester även en sevärd match mot Crystal Palace på bortagräs där de kryssade sig ur mötet genom 2-2, men i deras senaste Europa League-match kammade de dock noll då Legia borta blev för svåra. Rond ett i Europa League gjorde Leicester på hemmagräs, då mot Napoli och då slutade det också 2-2.

Båda dessa lag har offensiva kvalitéer och då Leicester just nu bara har en poäng på kontot efter två omgångar så är de väl medvetna om att Spartak Moskva är ett lag de behöver ta poäng av för att inte halka mer efter.
Det får mig att tro på en sevärd tillställning där båda lagen hittar nätet.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.76 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip