Fjolårets vinnare av ryska Premier League Spartak Moskva gästas av Liverpool i Champions League ikväll. Jag testar (båda lagen att göra mål) till 1,75 hos bet365 .

Grupp E:
1 Liverpool 1 0 1 0 2:2 0 1p
1 Sevilla 1 0 1 0 2:2 0 1p
3 Maribor 1 0 1 0 1:1 0 1p
3 Spartak Moskva 1 0 1 0 1:1 0 1p

De inledande matcherna i gruppen slutade oavgjort som ni kan se. Liverpool och Sevilla är naturligtvis stora favoriter att ta sig vidare från gruppen även fast gruppen är helt öppen i nuläget.

Spartak Moskva vann den ryska ligan förra året men har öppnat den här säsongen sämre. Mycket på grund av tufft spelschema och en del skador i truppen. Men nu har laget 6 raka matcher utan förlust men med förvisso bara 2 vinster. Om Spartak Moskva ska ha någon chans att ta sig vidare från Grupp E kommer det krävas trepoängare på hemmaplan, i synnerhet nu när ryssarna bara fick 1-1 i öppningsmatchen i Slovenien.

Klopps Liverpool blandar och ger. Laget har en otroligt hög högstanivå men lägstanivån är fortfarande alldeles för låg för att man ska kunna utmana om de stora titlarna, till stor del på grund utav att laget har svårt att stänga matcher vid ledning och att defensiven inte alls går att lita på.
Liverpool lyckades med nöd och näppe bryta sin negativa trend efter att laget besegrade Leicester i helgens ligaspel.

Förväntade laguppställningar:

Spartak Moscow 4-3-3

Promes Adriano Samedov
Fernando Pasalic Popov
Kombarov Bocchetti Tasci Eshchenko
Rebrov

Skador: Zobnin, Timofeev, Glushakov, Ze Luis, Tigiev, Ananidze
Tveksam: Promes

Firmino
Salah Coutinho Mané
Can Henderson
Moreno Lovren Matip Arnold
Karius

Skadad: Bogdan, Lallana
Ej tillgänglig: Clyne
Avstängd: Gomez

Båda lagen ska ha goda chanser att göra mål vill jag hävda. Liverpool har en offensiv av toppklass med - Salah, Firmino, Mané och nu även Coutinho som hittat tillbaka in i laget. Men som sagt, defensiven imponerar inte!
Hemmalaget har en tung skadelista men bortamatcher i Ryssland är aldrig enkelt. De regerande ryska mästarna ska absolut inte underskattas. Spartak Moskva har gjort mål i 23 raka hemmamatcher (alla matcher inräknade) vilket är omöjligt att blunda för. Laget har kvalitet framåt - Holländaren Quincy Promes ser riktigt spännande ut och har gjort stor succé i Ryssland. I somras förstärkte ryssarna laget med Luiz Adriano från Milan som är ett farligt anfallsvapen och har flera års rutin av CL-spel.

Öppen match där båda lagen går för seger?

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip