Liverpool att göra minst två mål i bortamatchen mot Spartak Moskva spelas.

Maribor - Spartak Moskva 1-1

Leicester - Liverpool 2-3
Leicester - Liverpool 2-0
Liverpool - Burnley 1-1

Spartak Moskva har börjat säsongen skakigt. Endast tagit tre vinster på elva matcher, vilket ger en nionde plats i tabellen.
Fick endast en poäng i den första gruppspelsmatchen mot Maribor på bortaplan. Hade 1-0 till den 85:e minuten då hemmalaget kvitterade till 1-1. I den matchen byttes det chanser och ett kryss kändes rättvist. Idag får laget besök av en offensiv som man inte är van vid.

Liverpool kommer från en tuff bortamatch mot Leicester i helgen. Kunde vinna med 3-2 efter att Mignolet räddat en straff i slutet. Idag kommer Karius att få vakta målet. Till skillnad från många andra tycker jag inte att Liverpool har höga toppar och djupa dalar. De flesta vill få det till att Liverpool blandar och ger för mycket. Men jag skulle mer vilja påstå att offensiven håller hög klass och har levererat i stort sett varje match den här säsongen. Faktum är att laget gjort mål alla matcher förutom mot City på bortaplan och det var delvis ett rött kort på Mané i första halvlek som stoppade Klopps lag från att hitta nätet. Däremot är defensiven för dålig för att var Liverpool och det topplag man vill vara. Det är på det här viset Liverpool är uppbyggt. Om defensiven släpper in mål är det inte främst för att man har en dålig dag utan för att man inte är bättre än så i dagsläget med den truppen man besitter.

Till den här matchen är Mané tillbaka efter avstängningen i England. Viktigt att få tillbaka den snabba yttern som tillsammans med Salah, Firmino och Coutinho kommer skapa problem för Spartak ikväll.

Jag spelar Liverpool Ö1,5 mål @1.70 hos bet365 med 4u.