Speltips: Spartak Moskva - Sevilla

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-10-17 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 2.01
Tips: 1X
Champions League är tillbaka. Tisdagens svåraste match oddsmässigt äger rum på Otkrytie Arena där ryska Spartak Moskva tar emot Sevilla från Spanien. I mitt tycke är detta helt en öppen match som kan sluta hur som helst. Jag anser inte att Sevilla på något sätt ska vinna matchen varannan gång, såsom marknaden föreslår. Spartak Moskva är svårslagna och när det erbjuds över dubbla pengar på att de ska ta åtminstone en poäng på hemmaplan så finns det alltid ett värde.

Att Spartak Moskva har vunnit sina senaste ligamatcher betyder inte så mycket för så många, med tanke på att de spelar i en helt okej liga, men inte på något sätt en toppliga i Europa. Men att de däremot är obesegrade i Champions League, efter två spelade omgångar, där de har mött Maribor 1-1 borta och Liverpool 1-1 hemma borde ändå väcka lite uppmärksamhet. I synnerhet är de grymma på hemmaplan, där de förlorar ytterst sällan och ska klara av att hålla undan även mot Sevilla.

Sevilla kommer till mötet efter en 0-1 förlust borta mot Athletic Bilbao, där formen absolut inte är på topp. Dessförinnan slutade det näst senaste bortamötet också med en 0-2 förlust mot Atletico Madrid, så Sevilla har svårt med bortaspel mot starka hemmalag. Även om båda lagen har några spelare på skadelistan så är Sevillas viktigare spelare borta i form av Daniel Carrico, Steven N'Zonzi och lagkaptenen Nicolas Pareja. Dessa kommer att vara ett betydligt avbräck för spanjorerna, som innebär att jag inte finner någon favorit i detta möte alls längre.

Dessutom har Sevilla inlett bra i Champions League. Med en vinst och en oavgjord match leder de tabellen så det är långt ifrån fy skam att åka hem med en poäng.

Hur jag än vrider och vänder är det på tok för högt att få över dubbla pengar på att Spartak Moskva ska kunna åtminstone klara en kryss i matchen, om inte vinna. Därmed finner jag ett stort värde och lägger ett spel på 1X i matchen till 2,01 i odds hos Bethard.
  Spartak Moskva - Sevilla
Spela på Speltips Spartak Moskva - Sevilla
rad - 17 Oktober 2017 - 13:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar