I Europa Leagues andra omgång har vi ett spännande möte på Otkritie Arena när Spartak Moskva tar emot Villarreal. Marknaden har Villarreal som en pytte liten favorit till seger och jag anser att detta är ett helt öppet möte. Båda lag har haft stora problem att göra mål, samtidigt som de är helt okej i defensiven, så detta blir en tilltäppt historia. Att det ska komma in mål från båda håller finner jag väldigt lite sannolikhet för, men marknaden erbjuder över dubbla pengar på att båda lag gör mål.

Spartak Moskva har haft stora bekymmer med att göra mål, både i ligan, den ryska cupen och den första matchen i Europa League. På de sex senaste matcherna har det endast blivit tre mål. Dessa kom i matcherna mot Groznyj, CSKA Moskva och i den ryska cupen mot Cher Novo. Spartak Moskva har misslyckats att göra mål på Zenit, Rapied Wien i Europa League och nu senast Rostov hemma. Det är alldeles för uddlöst framåt och det skapas inte heller mycket i Massimo Carreras bygge.

På tal om Massimo Carrera, som är italienaren en gammal försvarare. Det märks verkligen, med tanke på hur han spelas med Spartak Moskva, att han bygger laget bakifrån. Spartak Moskva ska ha lite beröm för att de ytterst sällan släpper in många mål i sina matcher. Försvaret är stabilt och många spelare är delaktiga i hemarbetet, vilket gör det oerhört svårt för motståndarna att bryta igenom och göra mål. Detta kommer att ställa till med svårigheter för Villarreal, som redan har problem med att näta.

Ja, Villarreal har problem när det gäller både Europa League och den spanska La Liga. I Europa League tappade de ledningen två gånger i 2–2-mötet med Rangers. Det ska väl erkännas att Villarreal inte direkt storsatsar ännu på Europa League utan luftar väldigt mycket i sin trupp när de nu åker till Ryssland för detta tuffa bortamötet. Men även i ligan har Villarreal problem med att göra mål.

Senast blev det förlust mot Valladolid hemma med 0-1 där Gerard Moreno och Carlos Bacca på topp inte klarade av att sätta bollen i nät. Defensivt, dock, har Villarreal alltid varit starka och är bland de lagen, både i Spanien och Europa, som släpper in minst antal mål. I matchen innan Valladolid klarade Villarreal att hålla nollan både mot Athletic Bilbao och mot Valencia - så de ska ha goda chanser att även klara det mot uddlösa Spartak Moskva.

Denna match blir inget målkalas och ännu svårare har jag att se att båda lag ska göra mål. Det ska absolut inte ligga över dubbla pengar på utfallet, där oddset faktiskt också är på väg ner. Det är inte för sent ännu och därmed lägger jag ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen till 2.04 i odds. Spelet läggs hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Spartak Moskva: Aleksandar Maksimenko, Dmitri Kombarov, Georgiy Dzhikiya, Salvatore Bocchetti, Nikolay Rasskazov, Roman Zobnin, Fernando, Mikhail Ignatov, Lorenzo Melgarejo, Ze Luis & Aleksandr Lomovitski.

Bekräftad startelva Villarreal: Andres Fernandez, Mario Gaspar, Daniele Bonera, Victor Ruiz, Alfonso Pedraza, Nicola Sansone, Ramiro Funes Mori, Manuel Trigueros, Samuel Chukwueze, Pablo Fornals & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip