Äntligen EM-dags och tillsammans med ComeOn har vi fått möjlighet att plocka fram specialspel till fina odds!

Kolla in vår EM-special där vi går igenom grupp för grupp tillsammans med Miguel Elmstedt Veiga från ComeOn , Rekats experter Alexander Snäcke och Lelle Sandahl samt programledare Philip O'Connor!

 

GRUPP A


Hemmanationen Tyskland är i fokus när EM kickar igång med matchen mellan Tyskland och Skottland. Övriga lag i gruppen är Österrike och Ungern. Tittar vi på oddsen för gruppvinnare är marknaden säker på sin sak, Tyskland bör kamma hem förstaplatsen men där bakom är det ganska öppet. I detta EM går även de fyra (av totalt sex grupper) bästa grupptreorna vidare till slutspel vilket kommer göra att de flesta lag har något att spela för även i den sista gruppspelsomgången.

"Die Mannschaft" har sluppit kvalspelet som hemmanation och många tyskar har varit oroliga över vart Julian Nagelsmanns landslag är på väg. På sistone blåser det dock allt mer förhoppningsfulla vindar över landslaget. Det var visserligen i vänskapsmatcher men 2-0 mot Frankrike och 2-1 mot Nederländerna har gett hoppet tillbaka. Nu senast dock bara 0-0 hemma mot Ukraina. Ser vi till landslaget spelare för spelare är det definitivt ingen dålig upplaga. Konstanten Manuel Neuer fortsätter vakta kassan men annars är det mycket nytt. Spelare som Kimmich och Havertz blir förstås viktiga och Gündogan behöver spela på sin högsta höjd.

Andra spel i gruppen

Spelmässigt tycker jag att Tyskland tagit kliv och det finns spets i nämnde Havertz och Füllkrug framåt. Mitt bästa spel i den här gruppen och den special vi plockat fram tillsammans med ComeOn lyder:

Tyskland att vinna gruppen & slutar topp 4 (att nå semifinal) till 3.50

Jag är ganska övertygad om att, ursäkta Skottland, Tyskland kommer att rivstarta gruppspelet och sätta tonen direkt med en klar seger inför ett maxat hemmastöd i München. 

Vad tror ni? 

@lellesandahl på twitter

Vi har även dessa godbitar att erbjuda hos ComeOn

- Tyskland håller nollan i varje gruppspelsmatch: 10.00 

- Skottland gör under 1.5 mål i gruppspelet: 4.25 

Alla specialspel hittar ni via länkarna till ComeOn här i texten och även hos ComeOn under EM-24 Rekatochklart Specialer. 

Vi kommer att ha specialspel i varje grupp och vi kommer att lägga ut våra tv-avsnitt allt eftersom nu fram till EM. Så häng med oss här på sajten, hos ComeOn och via FanTV:s Youtube-konto där alla specialer kommer att publiceras. 

Nu kör vi! 


This is the stats tab
This is the post tip