Äntligen dags för sommarens EM och tillsammans med ComeOn har vi fått möjlighet att plocka fram specialspel till fina odds!

Kolla in vår EM-special där vi går igenom grupp för grupp tillsammans med Miguel Elmstedt Veiga från ComeOn , Rekats experter Alexander Snäcke och Lelle Sandahl samt programledare Philip O'Connor!GRUPP C

Den tredje gruppen i ordningen innehåller en av de absoluta favoriterna att ta hem hela mästerskapet, nämligen England. I en grupp som i övrigt innehåller vårt grannland Danmark samt ovissa Slovenien och Serbien känns såklart England som en given gruppetta.

Där bakom blir det dock väldigt spännande att se vilket av lagen som får träff. Känslan runt Serbien är att det kan bli extremt bra, men även extremt dåligt. Slovenien kommer lägga mycket ansvar på unge Benjamin Seskos axlar. Är han redo för det redan? Det blir självklart även intressant att se om Danmark kan få ordning på grejerna och göra något spektakulär, men låt mig tvivla.

Om vi tittar lite närmre på detta engelska landslag ser vi alla att höjden är makalöst hög. Jag känner mig fullt övertygad om att England tar sig till minst semifinal om inte oväntat händer i form av lottning i åttondel- och kvartsfinaler.
Diskussionerna kring Gareth Southate fortsätter ständigt i England, och det här känns lite som sista chansen för honom att vinna ett mästerskap med sitt landslag. Annars kan tiden mycket väl rinna mot sitt slut.

Historien återupprepas för England?

I dessa specialspel som vi har tagit fram tillsammans med ComeOn blandar vi lite ”rimliga” spel med lite långskott. Detta spel hamnar nog mer under den senare kategorin.

England har historiskt haft det extremt tufft med straffläggningar i mästerskap, och i ett slutspel ser jag det inte alls som omöjligt att historien upprepar sig! Även något roligt att sitta och ”jobba in” under sommarens mästerskap.

Spelet lyder:

England att vinna gruppen och åker ut i straffläggning i slutspelet till hela 9.00 hos ComeOn .

Även dessa specialspel finns att hitta hos ComeOn från Grupp C:

England håller nollan i varje gruppspelsmatch till 10.00

Harry Kane missar minst en straff i gruppspelet till 8.00

Alla dessa specialspel som tagits fram finns att hitta i länkarna till ComeOn här i texten eller hos ComeOn under EM-2024 Rekatochklart Specialer!
Vi kommer att ha specialspel i varje grupp och vi kommer lägga ut våra TV-avsnitt allt eftersom fram till EM. Så häng med oss här på sajten, hos ComeOn samt via FanTV:s Youtube-konto där alla specialer kommer att publiceras!

This is the stats tab
This is the post tip