Äntligen dags för sommarens EM och tillsammans med ComeOn har vi fått möjlighet att plocka fram specialspel till fina odds!

Kolla in vår EM-special där vi går igenom grupp för grupp tillsammans med Miguel Elmstedt Veiga från ComeOn , Rekats experter Alexander Snäcke och Lelle Sandahl samt programledare Philip O'Connor!


GRUPP D

Den kanske största favoriten att springa hem det här mästerskapet, tillsammans med England, heter Frankrike och utgör ett av fyra ben i vad som är grupp D i detta EM. Utöver Frankrike ingår även den lilla dark-horsen Nederländerna, stabila Österrike och ett Polen med Robert Lewandowski i spetsen.

Känslan i denna grupp givetvis att det tillslut kommer bli Frankrike och Nederländerna som slutar 1:a och 2:a. Varken Österrike eller Polen är några blåbärsnationer i sammanhanget, men jag tror det kommer krävas rätt mycket för att man ska kunna rå på toppduon. 

En tredjeplats i gruppen kan dock bli viktig, då hela 4 av 6 grupptreor tar sig vidare till slutspel. Matchen mellan Österrike och Polen kan därför bli extremt viktig för dessa två lag och jag får en känsla av att den kan bli väldigt sevärd.

Innan vi går in på Frankrike tycker jag dock detta nederländska landslag är värda ett par rader. Känslan är att man skulle kunna flyga väldigt högt i detta mästerskap, den höjden finns i det här laget. Den stora frågan för mig blir hur jämna man kommer kunna vara i sina prestationer. En andraplats i gruppen skulle kunna innebära en tuff lott tidigt i slutspelet. Spännande blir det att följa Nederländernas EM.

Den stora lysande stjärnan, och den spelare som sticker ut lite extra bland alla världsstjärnor i denna grupp, är såklart Kylian Mbappe. Kommer han kunna bära sitt landslag till ett EM-guld? Något fel på självförtroendet lär det åtminstone inte vara efter flytten till Real Madrid, och jag får känslan av att vi kommer få se en stekhet Kylian Mbappe i Tyskland i sommar.

Kan det bli Mbappes sommar?

En Mbappe fullpumpad med självförtroende efter en rykande färsk flytt till Madrid tycker jag kittlar. Jag tycker även att både Österrike och Polen är motstånd som bör passa Frankrike bra, och får Frankrike träff på saker och ting redan i gruppspelet kommer Mbappe vara tongivande.

Spelet lyder:

Frankrike vinner gruppen & Kylian Mbappe gör över 2,5 mål i gruppspelet till 3.75 hos ComeOn .

Alla dessa specialspel som tagits fram finns att hitta i länkarna till ComeOn här i texten eller hos ComeOn under EM-2024 Rekatochklart Specialer!

Vi kommer att ha specialspel i varje grupp och vi kommer lägga ut våra TV-avsnitt allt eftersom fram till EM. Så häng med oss här på sajten, hos ComeOn samt via FanTV:s Youtube-konto där alla specialer kommer att publiceras!

This is the stats tab
This is the post tip