Äntligen dags för sommarens EM och tillsammans med ComeOn har vi fått möjligheten att plocka fram specialspel till fina odds!

Kolla in vår EM-special där vi går igenom grupp för grupp tillsammans med Miguel Elmstedt Veiga från ComeOn , Rekats experter Alexander Snäcke och Lennart Sandahl samt programledare Philip O’Connor!


Grupp E

På pappret kanske inte den mest iögonfallande gruppen, men grupp E tycker jag är intressant utifrån ett par perspektiv.
Självklart har vi Belgien som givetvis är storfavorit att ta hem den här gruppen. Likt Nederländerna tycker jag att det finns en extremt hög högstanivå i Belgien, men jag tror även lägstanivån kan vara lite för låg. En offensiv kvartett med Doku, De Bruyne, Trossard och Lukaku är ju trots allt på allra högsta nivå, men frågan är om man är tillräckligt bra och stabila i de defensiva delarna för att kunna gå långt i detta mästerskap.

Där bakom har vi tre nationer som någonstans rankas ganska lika. Ukraina, Slovakien och Rumänien har väl en lägstanivå som liknar varandras, men jag tycker mig se ett Ukraina som sticker ut i denna trio. Samtidigt som man har en hel del namnstarka spelare i Zinchenko, Malinovsky och Mudryk har man även ett gäng som kommer till det här mästerskapet med en ruskig form. Artem Dovbyk kommer från en skytteligaseger i La Liga med Girona, Tsygankov kommer från en pangsäsong i samma Girona och Lunin kommer från både ligaseger och CL-seger med Real Madrid. Jag vill se något i detta Ukraina, vilket även kommer att speglas i detta specialspel.

Slovakien och Rumänien håller jag på en liknande våglängd. Visst skulle man kunna skrälla om man får träff över ett par veckor, men bredden finns nog inte riktigt i tillräckligt stor utsträckning samtidigt som spetsspelarna kanske inte riktigt är tillräckligt bra för att bära ett lag.

Vi går för skrällen!

Skulle det vara så att detta Belgien återigen inte får den träffen man hoppas på i ett mästerskap tror jag det är Ukraina som bör ha bäst chanser att kunna utmana om denna gruppseger. Jag tycker man har individuella spelare och ett kollektiv som har en hög höjd och jag chansar lite på att man når upp till den höjden, samtidigt som Belgien inte flyger så högt som många tror.

Vi går för skrällen i denna grupp och spelet lyder därför som följande:

Ukraina vinner sin grupp till 7.00 hos ComeOn

Vi slänger även in ett ytterligare specialspel till denna grupp som lyder:

Belgien misslyckas med att kvalificera sig från gruppspelet till hela 12.00 hos ComeOn

Alla dessa specialspel som tagits fram finns att hitta i länkarna till ComeOn här i texten eller hos ComeOn under EM-2024 Rekatochklart Specialer!

Vi kommer att ha specialspel i varje grupp och vi kommer lägga ut våra TV-avsnitt allt eftersom fram till EM. Så häng med oss här på sajten, hos ComeOn samt via FanTV:s Youtube-konto där alla specialer kommer att publiceras!

This is the stats tab
This is the post tip