Äntligen EM-dags och tillsammans med ComeOn har vi fått möjlighet att plocka fram specialspel till fina odds!

Kolla in vår EM-special där vi går igenom grupp för grupp tillsammans med Miguel Elmstedt Veiga från ComeOn , Rekats experter Alexander Snäcke och Lelle Sandahl samt programledare Philip O'Connor!GRUPP F


Sist men inte minst är Grupp F! I den här gruppen finner vi Turkiet, Georgien, Portugal och Tjeckien.

Och det råder väl ingen tvekan om att Portugal är den stora favoriten här medan kampen om andraplatsen är desto jämnare. Vi har en tydlig jumbo i mina ögon då jag tror att Georgien helt enkelt inte räcker till. Laget har få världsspelare och på den här stora scenen kommer det att märkas. Georgien vann sin kvalfinal mot Grekland på straffar och tog sig till ett historiskt mästerskap. I gruppen slutade man bakom Spanien och Skottland, två nationer som man hade svårt för i gruppspelet. Inte minst Spanien som slog Georgien med 7-1 på bortaplan! Trots det gick alltså Georgien vidare före Norge...

Nej, Georgien slutar sist och jag blir inte förvånad om Georgien går mållöst från gruppen vilket jag kommer till längre ned i mitt speltips. Portugal ser bara bättre och bättre ut. Visst, man föll mot Kroatien men sättet man slog Irland på i genrepet var imponerande. Fina mål och en Ronaldo som visade att han fortfarande kan göra avgörande insatser. Jag tycker att Portugal har vad som krävs för att gå riktigt långt i det här slutspelet. Kampen om andraplatsen ser jag som väldigt jämn mellan Tjeckien och Österrike.

Kombospelet

Min special i Grupp F tycker jag känns riktigt bra på förhand.

Portugal vinner gruppen + Georgien slutar sist och gör under 1.5 mål till 3.75.

I och med att kampen om avancemang högst troligt kommer att leva in i omgång tre så tror jag inte att något lag kommer ta lätt på Georgien. Det talar i min bok för att få mål kommer att göras från det laget som högst troligt kommer ha en defensiv taktik i alla matcher för att inte bjuda på ytor.

Portugal är som sagt ett starkt landslag och som jag ändå tycker har offensiv spets även om nummer 9-positionen som vanligt är omdebatterad i länder som Portugal och Spanien. Jag tror att portugiserna har något på gång och jag har stort förtroende för dess förbundskapten Roberto Martinez.

Ett annat roligt spel i gruppen som ligger hos ComeOn som special är Portugal att vinna gruppen + Ronaldo att göra över 1.5 mål i gruppen. Det får man 2.75 på!

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip