Milan gästar Spezia på lördagen.
Mitt speltips: under 3 mål asian hos bet365 , där matchen livestreamas. Spelet innebär pengarna tillbaka på exakt tre mål, vinst vid 0, 1 eller 2 mål. Förlust vid 4+ mål.

Skadeproblem för Milan som har Zlatan, Kjaer, Florenzi, Calabria, Bakayoko, Krunic och Giroud (kanske bänk på fransmannen låter det som) skadade. Matchas dessutom hårt med ligamatch i onsdags och CL-match redan på tisdag. Så den här matchen kommer lite i kläm och jag blir inte förvånad om det blir lite tankning av Milan om de tar ledningen i den här matchen. Finns liksom ingen anledning att blåsa på för att göra fler mål vid eventuell ledning, här är det bara seger som gäller, spelar ingen roll hur det ser ut.

Spezia har inlett målrikt. Har själva gjort mål i fyra av fem, men har dessvärre släppt in 13 på fem. Offensivt har de överpresterat kraftigt sett till hur många mål de borde gjort med tanke på målchanskvalitén de skrapat ihop. Fem matcher är inget jättesample, men rimligt att tro att det här jämnar ut sig över tid. Tycker väl inte de har en superspännande offensiv på pappret heller i dagsläget. Dras dessutom med ett par truppskador. Så jag blir inte förvånad om Milan lyckas hålla nollan här. Jag trodde Milan skulle släppa till ett mål i veckans match mot Venezia, men de släppte till väldigt få målchanser.

Tänkbara elvor:
Maignan; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Rebic.

Spezia:
Zoet; Amian, Hristov, Nikolaou, Bastoni; Ferrer, Sala; Salcedo, Maggiore, Gyasi; Antiste.

Tycker det här är en hög lina med tanke på utgångsläget. Tätt matchande med en hel del skadeavbräck gör att jag tror Milan stannar på två mål. Spezia bör göra max ett i min bok och då luktar det 0-1,2 eller möjligen 1-2 (pengarna tillbaka i det scenariot). Under tre känns som en bra startposition in i matchen och jag tror att det kommer gå att spela ö2,5/ö2,25/ö2 live rätt tidigt om det skulle öppna upp sig.

Speltips: Under tre mål asian.

This is the stats tab
This is the post tip