Serie A mästarna Inter reser till Alberto Picco för att ta sig an Spezia i ligaspelet på långfredagen. Spezia, som parkerar på den nedre halvan av tabellen, har så gott som säkrat kontraktet. Formen är fin med tre segrar på de fem senaste hemmamatcherna. Dock är även Inter urstarka, speciellt på bortaplan där de är obesegrade i de tio senaste matcher. Då Inter slåss om ligaguldet är de givetvis megafavoriter till seger. Ett motstånd som Spezia ska bara besegras av farten - förmodligen med stora tal.

Spezia kommer till mötet från att ha spelat mållöst borta mot Empoli - som ligger precis ovanför dem i tabellen, med en poäng fler. Just målskyttet har varit ett bekymmer för tränaren Thiago Motta och hans spelare. Det finns ingen utpräglad målskytt. Dock är detta ett starkt kollektiv som har elva poäng ner till bottenstriden. Spezia kommer klara att hålla sig kvar i toppdivisionen.

I och med att stadsrivalen AC Milan har spelat två raka mållösa tillställningar mot Bologna och Cagliari har det öppnats upp för Inter. Hoppet om att försvara Scudetton är levande, då det är bara två poäng upp till AC Milan - som har spelat en match mer. Formen är på topp i Inter med två raka segrar utan insläppt mål mot Juventus och senast Verona, där Nicolo Barella och Edin Dzeko hamnade i målprotokollet. Lagets bästa målskytt, Lautaro Martinez, med 14 fullträffar, är tillbaka efter en avstängning.

Med tanke på att Spezia inte har något mer att spela för i Serie A är känslan att motivationen inte är helt på topp. Dessutom är Spezia något uddlösa, i den sista tredjedelen - till skillnad från mästarna. Då Inter har en fantastisk form med segrar i ryggen lutar detta mot en storseger. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Inter vinner med fler än ett mål i skillnad.

Speltips Spezia - Inter:
2 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 1.94 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Spezia:
Ivan Provedel, Kelvin Amian, Dimitrios Nikolaou, Martin Erlic, Arkadiusz Reca, Giulio Maggiore, Jakub Kiwior, Simone Bastoni, Kevin Agudelo, Rey Manaj & Emmanuel Gyasi.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Robin Gosens, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

TV: Hela 11 miljoner i jackpot på helgens Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip