Hemma på Stadio Alberto Picco tar Spezia emot stormakten Juventus i den italienska Serie A. I mitt tycke är det den tuffaste matchen som väntar Spezia - som har kammat hem fyra poäng efter lika många omgångar i ligaspelet. Inte för att Juventus på något sätt har dominerat denna säsong. Tvärtom. Juventus har ingen seger efter fyra omgångar. De ligger faktiskt på en nedflyttningsplats, med två poäng totalt. Räkna med att Juventus stjärnorna är taggade till tänder och ute efter en storseger.

Spezia har redan, inte helt överraskande, blivit överkörda av ett topplag. Efter att ha spelat oavgjort i premiären mot Cagliari blev det en storförlust med 1 - 6 mot Lazio i Rom. Därefter blev det en ny förlust hemma mot Udinese innan Spezia tog sin första seger. Det dröjde till matchminut 94 innan Mehdi Bourabia gjorde segermålet och Spezia vann med 2 - 1. Det var en stark insats från Spezia. Dock har laget släppt in mål i samtliga matcher, totalt tio stycken. Det kommer de garanterat att göra mot Juve också.

Tränaren Massimiliano Allegri kunde inte ha fått en sämre start som tränare för Juventus. Då menar jag inte bara att X-faktorn Cristiano Ronaldo lämnade för spel i Manchester United. Juventus har inte alls fått med sig resultaten i Serie A. Efter en bedrövlig start med en poäng mot Udinese, samt två förluster mot Empoli och Napoli, blev det poängtapp även i stormötet mot AC Milan. Alvaro Morata gav Juventus ledningen men Ante Rebic kvitterade för gästerna med kvarten kvar. En stor besvikelse, så klart.

Det som ändå gör Juventus till megafavoriter är att de har en spelare på varje position som är med hästlängder bättre än Spezia. Paulo Dybala har visat fin form. Dejan Kulusevski har gjort det bra, när han har fått chansen. Mot just Spezia hade det Juventus enkelt förra säsongen, där de vann hemmamötet med 3 - 0 och bortamötet med 4 - 1. Liknande segersiffror känns troliga när Juventus är på jakt efter säsongens första seger. Då kan det mycket väl bli stora siffror, som mot Malmö FF i Champions League.

Till denna match har Spezia ett stort avbräck då mittbacksgeneralen Martin Erlic utgick skadad senast. Då kan det bli ännu fler insläppta mål. Juventus är klasser bättre och därmed lägger jag ett spel på att de vinner matchen med fler än ett mål i marginal.

Speltips Spezia - Juventus:
1 asian -1,5 (samma som Juventus -1,5 mål) - odds 1.99 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Spezia:
Jeroen Zoet, Kelvin Amian, Petko Hristov, Dimitris Nikolaou, Simone Bastoni, Salva Ferrer, Mehdi Bourabia, Giulio Maggiore, Daniele Verde, Rey Manaj, Janis Antiste & Emmanuel Gyasi.

Bekräftad startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt, Mattia De Sciglio, Rodrigo Bentancur, Adrien Rabiot, Weston McKennie, Federico Chiesa, Paulo Dybala & Moise Kean.
---

This is the stats tab
This is the post tip